Haluatko EBK:n hallitukseen?
Julkaistu: 04.09.2018 00.00

Haluatko EBK:n hallitukseen?

Toivomme, että sinä, jonka sydän sykkii seuralle ja koet omaavasi osaamista ja kokemusta esimerkiksi taloudesta, markkinoinnista, viestinnästä, yhdyskuntasuhteista, hyvästä johtamisesta ja hallinnosta tai vaikka jalkapalloa lähellä olevasta valmennustyöstä ilmoittaudut Seuran nykyiselle puheenjohtajalle.

Toimiminen hallituksessa vaatii jonkin verran aikaa, mutta erityisesti innostusta ja kiinnostusta kehittää Seuraa ja sen toimintaa sekä kykyä kääriä hihat ja tarttua toimeen, jotta asiat saadaan valmisteltua ja tehtyä valmiiksi Seuran jäsenten hyväksi. Asioiden hoitamisessa huolellinen ja säntillinen toiminta on tarpeen. Hallituksessa on monta roolia, joiden tehtäväsisältö voidaan rakentaa mainittujen osaamisalueiden ympärille. Kerro kyvyistäsi sekä syistä, miksi sinä olet erinomainen uusi jäsen Seuramme ensi kauden hallitukseen syyskuun aikana.

Seuran syyskokous tullaan pitämään 29.10 klo 18 EHA-hallilla. Jos mielessäsi on asioita, joita haluat käsiteltävän kokouksessa sääntömääräisten asioiden lisäksi tuo myös ne esille syyskuun aikana. Virallinen kutsu syyskokoukseen tulee myöhemmin.

Yhteydenotot sähköpostilla: puheenjohtaja@ebk.fi.

Terveisin

Juha Pylkkö

Puheenjohtaja EBK Ry.

+ 358 40 556 3419

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo