Julkaistu: 11.03.2019 00.00

Harkkapeli VJS/2 - EBK TB2 0-1

B-tyttöjen 1-divisioona pelaava VJS/2 oli kutsunut EBK TB2:n pelaamaan harkkapelin Vantaalle 9.3. Muutamien poissaolojen takia TB2:lla oli vain 11 pelaajaa, mutta onneksi TB1:stä saatiin avuksi Anna ja Saga. VJS oli liikkeellä isommalla rosterilla, johon kuului useampia TBSM-karsintoja pelanneita pelaajia.

Alku oli EBK.lta hyvä, pallo liikui ajoittain hienosti pelaajalta toiselle. Pian kuitenkin Saga loukkaantui ja Ella R vielä vähän myöhemmin. Näin kahden pelaajan vaihtopenkki oli muuttunut sairastuvaksi. Valmennus joutui siirtelemään pelaajia pois totutuilta pelipaikoilta, mikä ei voinut olla vaikuttamatta EBK:n hyökkäysten rakenteluun. Peli oli tiukkaa vääntöä ja molemmin puolin saatiin aikaiseksi muutamia paikkoja muttei maaleja. EBK:n paras paikka ensimmäisellä puoliajalla oli Ella H:n veto ylärimaan. Tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

EBK aloitti toisen puoliajan terävästi. Nopean pallon siirtelyn jälkeen paikka avatui Lenalle, joka antoi tykkinsä puhua noin 20 metristä. Komea veto ja pallo yläriman kautta maaliin. Toinen puoliaika oli enimmäkseen VJS:n hallintaa, mutta hyökkäykset tyrehtyivät joko EBK:n tiukkaan puolustukseen tai viimeistään muutamaan Katan hienoon torjuntaan. Olipa mukana myös yksi veto tolppaan. Lopputuloksena 0-1 voitto EBK:lle.

TB2:n karkkapelit jatkuvat ensi sunnuntaina 17.3., jolloin Laaksolahteen saapuu vieraaksi viime kauden 1. divisioonan A-lohkon kolmonen KTP Kotkasta.