Hietasen veljekset EBKn kanssa sopimukseen.
Julkaistu: 18.03.2019 00.00

Hietasen veljekset EBKn kanssa sopimukseen.

EBK on solminut sopimukset todellisen superkaksikon kanssa, sillä jo aiemmilta vuosilta tutut veljekset Aleksi Hietanen ja Oskari Hietanen ovat liittyneet joukkueen kokoonpanoon.

Nuori Oskari ihastutti joukkueessa jo viime vuonna, ollen koko tuskaisen kauden joukkueen parhaita pelaajia ja tehden toiseksi eniten maalejakin. Osasyynsä Oskarin jatkamiselle on tietenkin myös EBK ja Granin yhteisjoukkue B-poikien ykkösessä, jonka valmennustiimiin isoveli Aleksi kuuluu.

Aleksi on jengille ja kannattajille tuttu mies; Aku tuli myös nuorena mukaan ja ehti pelata joukkueessa kolme kautta kuuluen aina kärkinimiin ja voittaen jo 17 vuotiaana jengin maalipörssin. Viime kauden Aku kävi voittamassa FC Espoossa A-nuorten SM-pronssia. Ei miestä turhaan tituleerattu taikuriksi, siitä saatiin osoitus myös päivän (tai aamun) harjoituspelissä, kun pallo löysi 20 metristä tiensä takapesään täysin yllättäen. Aina kun pallo on tämän miehen jalassa, on ilmassa jatkuva maalivaara.

Varsinaisia ilouutisia siis seuralle, joukkueelle ja kannattajille ja luo hyvää pohjaa EBKn projektille joka tähtää edustusjoukkueen profiilin nostoon. Kehityskäyrä on jyrkästi ylöspäin ja vain taivas on rajana.. Ei tiedä mihin miehet vielä päätyvätkään, mutta toistaiseksi heidän palveluksistaan saa nauttia se perinteinen sininen!

Tervetuloa siis veljekset Hietanen!


Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo