TB2 selvään 4-0 (1-0) voittoon EIF naisista
Julkaistu: 01.04.2019 00.00

TB2 pelasi lauantaina 30.3 harkkapelin naisten III-diviosioonan kärkijoukkueisiin kuuluvaa EIF:ä vastaan. Kyseessä oli tyttöjen ensimmäinen peli naisjoukkuetta vastaan. Totuttua fyysisempi vastustaja oli siis luvassa.EBK:n naisista oli saatu muutama vahvistus paikkaamaan poissaoloja.

EBK aloitti pirteästi ja Patsy pääsikin tuikkaamaan EIF:n maalivahdilta pompanneen pallon maaliin. Maalin jälkeen peli tasoittui ja oli odotetun fyysistä. EBK:n puolustus pelasi vahvasti eikä päästänyt vastustajaa kunnon tekopaikoille ja naisista peliin lainattu maalivahti Heta hoiti tonttinsa varmoilla otteilla. Tauolle mentiin EBK:n 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla EBK paransi otteitaan entisestään. Kaksinkamppailuista valtaosa voitettiin, syöttöpeli oli hyvää ja paikkoja pystyttiin rakentelemaan. Naisista lainattu Sara pääsi vetämään kaukovedon, joka upposi vasempaan ylänurkkaan. Tämä 2-0 johto antoi EBK:lle lisää virtaa ja EIF:llä alkoi jo jalka painaa vaihtopelaajien puuttuessa.

Ella R:n vahvan esityön jälkeen Clode pääsi tykittämään lukenmiksi 3-0. Juuri ennen loppua EBK oli nousemassa vasemmalta laidalta, jolloin EIF joutui rikkomaan. Cloden vapaapotku painui vastustamattomasti EIF:n verkkoon ja näin lopputulokseksi saatin 4-0.

TB2 jatkaa kohti ensi viikonlopun leirä, jolla pelataan myös harkkapeli FC Wildia vastaan. Ensimmäinen B-tyttöjen 1.-divisioonan sarjapeli on 9.4. vieraspeli Honka/2 vastaan. Ennakkoaseltelmissa lohkon kovimmat joukkueet ovat VJS, TPS/Kaapo YJ ja EPS.