Iso Fatos EBK paitaan
Julkaistu: 08.04.2019 00.00

Iso Fatos EBK paitaan

Iso ja vahva sekä kannattajille ennestään tuttu Fatos Syla on seuraavana esittelyvuorossa.

Joukkueen kanssa sopimuksen solminut Fatos palaa siis takaisin sinisiin useamman vuoden tauon jälkeen. Kolmosta nämä vuodet tahkonnut Fatos on kiertueellaan muuttunut pelaajana, ja takasin saapuikin hymyilevä ja rento joukkuepelaaja, joka on ottanut nuoressa joukkueessa tärkeän esimerkin roolin.

Eivätkä vanhat aseet mihinkään ole kadonneet; Fatos on maailmanluokan suojaaja, ja kun mies target-roolissa levittää siipensä niin palloa ei ilman puskutraktoria pois oteta. Tarpeen vaatiessa reppuselkään mahtuu vaikka kolme vastustajaa, eikä vauhti hidastu.

Isoksi mieheksi Fatos myös liikkuu todella ketterästi ja on vauhtiin päästessään nopea. Tässä on kyllä vastustajalle pähkinä purtavaksi, miten ihmeessä tämän saa pysäytettyä?

Mutta se kuuluisin, eli vasemman jalan karmiva pommi on, jos mahdollista, entistäkin kovempi. Kanuunalaukauksestaan kuuluisa Fatos kun pääsee laukomaan, on maalivahtikin tielle osuessaan vain hidaste, ja parhaassa tapauksessa verkoista irrotellaan pallon lisäksi veskaria.

Menoa on ollut harjoituksissa ilo seurata, ja tuskin maltan odottaa että mies kesällä irti päästetään.

Tervetuloa takaisin, Fatos!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo