Edustus jatkaa murskavoitolla
Julkaistu: 10.05.2019 00.00

Keskiviikkona joukkue kävi kaksi kamppailua, kun Edustus kohtasi vieraskentällä Kilo IF;n samaan kun Reservi otteli omassa lohkossaan KaPy;ä vastaan. Joukkueet saatiin hyvin jaettua, ja molempiin otteluihin saatiin vahva lappu. Tämä on laajan ringin hienous; jokaiselle pelipaikalle löytyy äijiä ja sisäinen kilpailu pelipaikoista pysyy hyvänä.

Mitä itse otteluun tulee, niin alusta asti oli selvää että EBK voiton ottaa, numeroista vain ei täyttä selvyyttä ollut.

Hyvässä hengessä iski vastustaja ensimmäisen omiin, ja perään iski Fatos lukemat 0-2. Seuraavaksi vastustaja kamppaili kaksi kertaa EBKn miehen alueella nurin, ensin Krenun ja sitten hyvin oikean pakin tontilta nousseen EH;n. Arber iski molemmat pilkut varmasti maaliin ja puoliajan lopussa oli Fatoksen vuoro tehdä illan toinen maalinsa, kun Arberin tarjoilusta puoliakanumeroiksi 0-5.

Toisella puoliajalla kentälle kipitti ensi kertaa tänän vuonna Kapteeni Palonen joka on toipumassa vammoistaan, ja ottikin heti paikkansa kutospaikan pelaajana. Puoliajan alkuun harjoiteltiin kulmia, ja nuorempi Hietanen Oskari iski maaliviivalta ensin Hessun puskun ja perään Jollen puskun sisään.

Viimeisellä vartilla oli vastuksen energiat ja lopussa ja nopeaan tahtiin iski ensin Shigi Hessun syötöstä hienosti sijoittamalla 0-8, perään Arber vuorostaan Shigin syötöstä 0-9 ja seuraavaksi pommitti Keski-Espoon Thor Liuhis tavaramerkkinsä, eli painavan pommin boksin ulkopuolelta yläpesään ja 0-10.

Vastustaja iski välissä, rikkoen taas nollapelin, lukemat 1-10 hienon syöttökombinaation päätteeksi ja tästä rankaisivat lopuksi vielä Jolle vasurillaan(!) pomppupallon boksista ja viimeisenä jälleen Arber nostamalla Shigin syötön maaliin.

Loppulukemat siis 1-12. Melkoista pimputteluahan peli oli ja jälleen paikkoja tuli liukuhihnalta ja niitä tuhlailtiinkin. Maalimäärällä ei niin väliä mutta vahva paikoille hakeutuminen on tietenkin hyvä, ja mukava että onnistumisia tulee. Toisaalta taas koko joukkueen puolustuspeli menee sekaisin ja välillä joudutaan puolustamaan neljällä kun muu joukkue odottelee palloja hyökkäyskolmanneksella. Pitää siis näihinkin löytää se työmoraali ja tiiviys alusta loppuun, nyt on ainakin hyökkäyspeliä päästy hiomaan.

Voiko ottelun hahmoksi nostaa jonkun muun kuin Kirkkojärven ruhtinaan, Arber I;sen joka paukutti neljä maalia ja syötti yhden. Ei vastustajalla ollut mitään saumaa miestä vastaan ja valinta menee nyt näin, vaikka hyökkäyspäässä moni pelasikin hyvin.

Edari on kahdessa pelissään ottanut voitot maalierolla 20-3, ja maalipörssin kärjessä on siis Arber kuudella maalillaan kahdessa pelissä.

Resaervi siis pelasi samaan aikaan lohkonsa kärkikamppailussa KaPyä vastaan ja taisteli tuloksen 0-0. Tässä hyvää luonnollisesti nollapelin pitäminen; kärkitaistossa ollaan täälläkin mukana.

Huomenna Keski-Espoossa Kauden sekä uuden tekarin avajaiset sekä Futsalkauden päättäjäiset, alkaen klo 11:00, paikalla myös edustuksen jätkiä, joten tulkaahaan käymään!