Edustukselle hypersupermurskavoitto ja Reserville nollapeli
Julkaistu: 17.05.2019 00.00

Viikko sujui jalkapallon kannalta varsin mallikkaasti.

Tiistaina Edustus kohtasi FC Espoo/3;sen karuin seurauksen, kun joukkue voitti vastuksensa lukemin 1-22!!!

Jo kymmenen minuutin kohdalla oli tulostaululla lukemat 0-5, ja vastustajan puolesta hieman säälitti. Selvästi huomasi että nuoret miehet olivat hieman väärässä paikassa, ja koko -ja tasoero oli suorastaan valtava, vaikka taitavia kavereita yksilöinä löytyikin.

Ottelun kulku meni suurin piirtein näin: Ensin viimeisteli Fatos hattutempun, sitten viimeisteli Arber hattutempun, sitten Arber toisen hattutempun, sitten Hessu hattutempun ja lopuksi Fatos toisen hattutempun. Välissä osuivat Fatos kertaalleen, Hessu kertaalleen, Oskari kahteen kertaan, Gugi, Huuno ja Fere kertaalleen.

Tilannehan oli se, että boksiin oli varsinainen kilpajuoksu, ja yleensä se joka sinne ensimmäisenä ehti sai nimensä paperiin. Tästä syystä keskikaistan pelaajat olivat tänään kovaa valuuttaa.

Fatoksella tänään jalkapallossa kohtuulliset tehot 7+2, Arberilla 6+7 ja lopussa kentälle tulleella Hessulla 4+4.

Maaleja tuli siis lopulta 4 minuutin välein koko pelin ajan, ja paljon ehdittiin tuhlaamaankin, sillä fokus ei ihan sataprosenttinen ollut, ja paljon tuhlailtiinkin..

mv. Jatkola.

Hieno viikko sai jatkoa, sillä Reservi, eli käytännössä A-juniorit voittivat omassa pelissään keskiviikkona LoPa/2:sen puhtaasti 5-0.

Asenne ja meno oli hyvää, ja pallo liikkuu mieheltä toiselle näppärästi. Ensimmäisen maalinsa EBK;n paidassa iski ensin Laiho boksista, sitten toppari Reza puski Saastamoisen kulman sisään. Veeti Kyllönen iski boksista kaksi identtistä maalia, kun jo tiistaina täydet minuutit ravannut EH paineli kaksi kertaa laidasta läpi ja syötti poikittaissyötöt Veetin lapaan. Veetin maalien välissä iski kauden toisensa Said Rasho läpiajosta Saastamoisen syötöstä.

Maalilla Eemeli pelasi nollapelin toisen kerran putkeen.

Molemmissa sarjoissa joukkue pitää kärkipaikkaa, ja kauden kaikista peleistä on yhtä tasapeliä lukuunottamatta otettu voitto. Hyvä!

Kauden tavoitteessa siis ollaan mukavasti, ja maalierot vaffasti plussalla.