Lisäajan tasoitus toi pisteen!
Julkaistu: 30.05.2019 00.00

VJS-EBK 4-4 (29.5.)

Ottelu alkoi rauhallisissa merkeissä EBK:n hallitessa palloa. 10 minuutin kohdalla VJS pääsi laukomaan boxin sisältä, mutta Emilia Jaatinen pääsi vedon eteen. Noin minuuttia myöhemmin VJS pääsi iskemään 1-0 johtomaalin. EBK sai vapaapotkun 30 metristä, Emilian hieno veto leijaili maalille josta avautui Niina Tynismaalle hyvä paikka maalin edestä, mutta tasoitusmaalia ei syntynyt. 24 minuutin kohdalla VJS numero 10 pääsi viimeistelemään 2-0 johtomaalin. Ei kauaakaan kun VJS pääsi taas iskemään boxin reunalta, karaten 3-0 johtoon. EBK:n paikoista vihdoin syntyi tulosta ja juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua Enni Kivioja antoi hyvän syötön maalille josta Mathilda viimeisteli 3-1 lukemat.

Toinen puoliaika alkoi EBK:n kovalla paineella. 63 minuutin kohdalla Marika Eerikäinen syötti Elisa Väisäselle, joka pääsi laukomaan loistavan vedon vasempaan ylänurkkaan, lukemat 3-2. 81 minuutin kohdalla VJS pääsi jälleen iskemään kulman jälkitilanteesta. Muutamaa minuuttia myöhemmin VJS:n hyökkääjä karkasi yksin läpi, mutta maalivahti Iida Peltola torjui yrityksen. 4-3 kavennus syntyi Niinan syötöstä josta Ella Seppälä viimeisteli alanurkkaan. Juuri ennen pelin loppua (90+1min) syntyi ansaittu 4-4 tasoitus, kun Sonja Rapp meni antamaan hyvän kulman, josta Jessika Heikkonen puski maalin!

EBK osoitti kovaa taistelutahtoa, noustessaan lopulta tasoihin, vaikka peli oli jo hyvin aikaisessa vaiheessa 3-0 kotijoukkueelle. Hienoa!

#21

Seuraava ottelu pelataan kotona, jolloin vieraaksemme saapuu PK-35/2. Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa 2-0. Josko tänäkin vuonna kotikenttäetu toisi täydet kolme pistettä! EBK on kuuden ottelun jälkeen erittäin tasaisessa sarjataulukossa kahdeksassa pisteessä, kun taas PK-35/2 joukkue on kerännyt viidestä ottelusta neljä pistettä.