EBK-HJK 3-0
Julkaistu: 18.06.2019 00.00

EBK-HJK 3-0

Onsdagen den 12.6 spelade EBK mot HJK/2 på hemmaplan. I den fjärde minuten skjöt Mathilda Carpelan EBKs första hörna och lade sedan in returbollen så att ställningen blev 1-0. Det var en jämn kamp om bollen hela matchen, men EBK lyckades bra bygga upp sina anfall och lugnt låta bollen cirkulera under hela matchen. Trots att båda lagen haft flera möjliga målsituationer står det fortfarande 1-0 i halvlek. I den 53:a minuten lyckas Elisa Väisänen beröva en passning, och rymma upp med bollen för att placera den säkert mellan stolparna, 2-0. Den 76:e minuten får Jessica Heikkonen bollen på kanten och lägger en passning till målet, där Ella Seppälä skjuter in den och ställningen är nu 3-0, som också är matchens slutresultat.

Tytti Hurmekoski valdes som EBKs bästa spelare i denna match, efter en hel hop av fina räddningar!

Nästa matchs spelas tisdagen 25.6 kl 19.15 mot FC Viikingit i Bocksbacka!