Reservi tärkeään voittoon
Julkaistu: 22.08.2019 00.00

Reservi tärkeään voittoon

Resrevi otti eilen nousukamppailun kannalta äärimmäisen tärkeän voiton KaPy;stä lukemin 4-1.

Nyt otetut peräkkäiset voitot sekä EPS/2;sta että KaPy;stä takaavat syksyn viimeisiin peleihin lähdettäessä EBK;lle mukavan 8 pisteen karkumatkan kakkosena olevaan EPS;n ja yhdeksän pisteen kaulan KaPy;n.

Nuoret herrat ovat voittaneet kauden 16;sta kamppailusta 14 ja pelanneet kahdesti tasan maalierolla 72-12.

Eilisessä ottelussa aloitettiin hieman hapuillen ja vastus menikin 0-1 johtoon peräpään virheen seurauksena. EBK;n asenne ja liike oli kuitenkin hyvää, ja peli parani koko ajan ottelun edetessä.

Tasoituksen iski huikean soolon päätteeksi Jarkko "Jake" Hyvärinen, joka kieputi kolme pakkia edeten rangaistusalueelle ja sijoitti pallon viileästi verkkoon.

Vahvasti liikkunut Jake myös haastoi läpi ottelun laidallaan vahvasti ja yllätyksellisesti, ja osallistui peliin aktiivisesti, ollen kuin saippuaa vastustajien käsissä. Syöttöpisteet Laihon 2-1 maalin ja Kosovosta palanneen Shriprim "Shigi" Ternavan nollakulmasta pamauttamaan 3-1 maaliin kruunasivat illan.

Lopuksi Shigi iski vielä illan toisensa ja EBK näin ollen voittoon 4-1.

Sarjan kolmen kärjessä olevat EBK, EPS/2 ja Kapy ovatkin selvästi lohkon kolme parasta joukkuetta ja nyt loput matsit kun hoidetaan kunnialla niin nousu on vahvasti omissa käsissä.

EBK Reservi - KaPy 4-1

0-1 KaPy
1-1 Jake (Huuno)
2-1 Laiho (Jake)
3-1 Shigi (Jake)
4-1 Shigi

Mv. Emppu

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo