5-1 voitto JäPSistä
Julkaistu: 25.08.2019 00.00

5-1 voitto JäPSistä

Otteluraportti EBK-JäPS 24.8.2019

Loppukesän aurinko lämmitti Keski-Espoossa kun EBK:n naiset lähtivät innokkaina pistejahtiin. Syyskauden alun tahmeus oli saatu karistettua Jyväskylän edellisen viikon vieraspelissä ja tänään lähdettiin voittamaan.

EBK onnistui tänään lyhyissä avauksissa, pelin rakentamisessa keskikentän kautta ja prässäämisessä ylhäällä. Saimme syötettyä hyviä läpisyöttöjä vastustajan korkealla pelanneen puolustuksen väleistä juoksuun nopeille hyökkääjillemme. Huolimatta 5-1 lopputuloksesta, JäPSin maalivahti oli kuitenkin huomioon otettavan vahva otteissaan ja pelasi rohkeasti.

JäPS puolusti useasti käyttäen paitsioansaa ja pilli soi tiuhaan tahtiin. Tänään voitettiin kuitenkin kombolla erilaisia maaleja:

  1. (30 min) Upeasti laidalla tänään pelannut Ella laittoi täydellisen läpisyötön keskuspuolustajien välistä Elisalle, joka kuljetti ohi maalivahdin ja sijoitti sisään.
  2. (40 min) Jeppe ja Elisa syöttelevät piensyöttöpelillä Elisan vapaaksi laidalle. Hän keskittää maalin eteen, jossa toisesta aallosta tullut Jopi liukui pallon maaliin.
  3. (45 min) Toisen puoliajan alkuun juuri vaihdosta tullut Patsy alusti ja Jopi teki toisen maalinsa kuljettamalla pallon maaliin asti.

3-1 (64 min) JäPS kaventaa ensimmäisestä kulmatilanteestaan. Palloon osuu nro 24.

4-1 (76 min) Topparimme Marika syöttää pitkän pallon hyökkäykseen Elisalle, joka taituroi pallon maaliin.

5-1 (90 min) Patsy syöttää Jopille, joka harhauttaa pakin ja vetää upean kaukolaukauksen reunalta maalin takanurkkaan.

Ennen pelin viimeistä maalia tuomarit liputtivat paitsioksi kymppipaikalta hienosti maalin eteen nousseen Empun maalin.

EBK:lla oli tänään aikaa ja tilaa pelata rauhassa omaa peliä. Varsinkin puolustus pelasi tänään kylmäpäisesti ja sai kierrätettyä palloa ja vaihdettua pelin painopistettä ja avattua tätä kautta peliä. Hyökkääjien ja laitapelaajien yhteispeli oli tänään hienoa katseltavaa. Tätä lisää loppukauteen!


#19


Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo