Kausi päättyi 3-1 voittoon!
Julkaistu: 29.09.2019 00.00

28.9. EBK - FC Viikingit 3-1

Syyskierroksen viimeiseen peliin mentiin hyvällä fiiliksellä. Ottelun alussa kotijoukkueen rauhallinen pallonhallinta vähän takkuilee, jonka seurauksena Viikingit pääsevät tunkeutumaan maalille. Iida tulee kuitenkin hyvin vastaan ja selvittää tilanteen. Ei kauaakaan kun Viikingit saavat vapaapotkun, Nakke kuitenkin hoitaa pallon pois maalilta ilman isompaa paniikkia. Kotijoukkueen toista kulmaa menee antamaan Emppu, jälkitilanteesta aukeaa vetopaikka josta Ella pääsee kokeilemaan, mutta pallo viuhuu maalin ohi. Pikkuhiljaa EBK saa pallonhallintaa itselleen ja vie peliä. Kotijoukkueen vaarallisista hyökkäyksistä huolimatta Viikingit onnistuvat nopealla vastahyökkäyksellä viemään ottelun 0-1 johtoon. EBK kuitenkin tasoittaa ottelun heti seuraavasta kulmatilanteesta kun Sonjan antama kulma päätyy Jepelle. Jepen veto kimpoaa puolustajan kautta maaliin. Puoliajan jälkeen alkaa kotijoukkueen hyökkäyspeli rullaamaan. EBK:n hyökkääjä Elisa pääsee myös kokeilemaan, mutta maalivahti onnistuu torjumaan vedon kulmaksi. Kotijoukkueen kova paine tuottaa tulosta kun Jeppe pääsee vetämään pallon maaliin, vieden EBK:n 2-1 johtoon. Toinen puoliaika menee pitkälti kotijoukkueen komennossa ja paikkoja onnistutaan luomaan kovaa tahtia. EBK onnistuu viemään pelin 3-1 johtoon kun Mari vapauttaa Elisan laidalle nopealla sivurajaheitolla, Elisa laittaa matalan hyvän syötön maalin eteen, josta Jeppe tuikkaa itselleen hattutempun. Muutamaa minuuttia ennen ottelun loppua EBKn topparit juoksevat purkamaan samaa palloa ja törmäävät. Törmäys on sen verran kova, että huoltotoimenpiteitä tarvitaan, eikä vereltäkään vältytä. Ottelu lopetetaan kummankin joukkueen suostumuksesta tähän ja EBK vie voiton lukemin 3-1.

Loukkaantuneet topparit Marika ja Heidi selvisivät tilanteesta kuhmuilla ja muutamilla tikeillä.

#21

Kausi on nyt paketissa ja viimeisen ottelun voiton ansiosta saimme kasaan 30 pistettä! Sillä irtosi 4. sija, mikä on parannus viime vuodesta! Joukkue kiittää kaikkia kannattajia, taustalla toimineita ja erityisesti tällä kaudella peleissä saattajina toimineita junioreita. Nyt pieni tauko jalkapallosta ennen talven treenikautta. Osa aloittaa pelaajista heti maanantaina futsaliin valmistautumisen. Ensi talvi meneekin ykkösessä pelatessa, pysykää kuulolla!