EBK T05 etsii uusia harrastetason pelaajia
Julkaistu: 24.02.2019 00.00

EBK T05 etsii uusia harrastetason pelaajia

Moi, me ollaan EBK T05 valkoinen ja kevään piirisarjassa me pelataan T14 nelosessa. Nyt haluttais mukaan lisää uusia pelaajia. Jos olet vaikka aiemmin jo pelannut vähän tai haluut aloittaa futiksen ihan uutena lajina, niin meidän jengiin mahtuu mukaan!

Meillä on hyvä yhteishenki ja kivat valkut. Me treenataan Keski-Espoon Urheilupuistossa ja hallissa. Treenejä on 3-4 kertaa viikossa, ja jos on joku muukin harrastus eikä aina pääse treeneihiin niin se on ihan OK.

Voit kokeilla ensin kuukauden ajan ennen kuin päätät jäätkö joukkueeseen, tai jos haluut niin voit liittyy mukaan vaikka heti. Uudetkin pääsee heti halutessaan mukaan peleihin ja turnauksiin. Ja kun taidot kasvaa ja haluut treenata kovempaa, voit sit pelata myös meidän kilparyhmässä.

Jos haluut futiksesta uuden kivan harrastuksen tai vaikka aloittaa uudestaan tauon jälkeen, niin me halutaan sut meidän jengiin!

Jos kiinnostuit niin laita viestiä meidän jojolle sähköpostilla ebkt05jojo@gmail.com tai lähetä meille viesti instassa: https://www.instagram.com/ebkt05/

Tuu mukaan!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo