Voitto ja kansanjuhlat
5.10.2020 9:00 Uutiset / Miehet

Viimeisestä kotipelistä 6-1 voitto ja perään varsinaiset kansanjuhlat.

Nopeaa raporttia viimeisestä kotipelistä, vaikka kaikki oleellinen jo Timpan hienosta videosta jo selvisikin.

Viimeisen kotiottelun ja nousujuhlien kunniaksi katsomoon valuikin ihmisiä jo hyvissä ajoin, ja katsojamääräksi laskettiin noin 350 pelin aikana.

Vastustaja Honka/3 oli kuntopuntarissa kärjessä, olihan se voittanut viisi edellistä matsiaan, mukaan lukien useita kärkipään porukoita. Se saapuikin Keski-Espooseen hyvällä jalalla ja mukana oli runsaasti nuoria pelimiehiä. Ottelun ensimmäiset 10 minuuttia näytti, että keltapaidat pelaavat nopeasti ja maata pitkin hyvällä itseluottamuksella, eikä pelistä helppo tulisi.

EBK pelasi hieman muuttuneella ryhmityksellä, ja joukkueen keskikentän moottori Oskari Hietanen pääsi laidalle hyökkäävämpään rooliin omalta kutospaikaltaan. Osku haastoikin vahvasti ja pyrki aina eteenpäin, iskien EBKn avausmaalin luikertelemalla Arberin syötön perässä boksiin, ja iskemällä pallon maaliin, kun peliä oli pelattu puoli tuntia. Seuraavan maalin iski Jartsan syötöstä maestro Arber, ja kolmannesta osumasta vastasi hyvään vireeseen päässyt Jartsa, joka maalasi tutusti; suojaus boksissa, käännös ja pallo maaliin.

Neljännen maaliin, ja illan toisensa, iski Oskari ja perään Honka iski ainokaisensa. EBK ei kuitenkaan nostanut kaasua ylös, sillä toisella puoliajalla läpiajoon Oskun pitkään syöttöön iski maantiekiitäjä Bazen, joka sijoitti pallon kauniista tolpan juureen. Viimeisestä maalista vastasi Fatos Syla, joka lisäajalla viimeisteli loppulukemat 6-1.

Vastustaja oli hyvä ja aluksi peli näytti tasaiselta. Tänään toinen joukkue oli kuitenkin kokeneempi ja vahvempi, eikä vierailijalle jätetty mahdollisuutta pilata iltaa.

Ottelun jälkeen kenttä täyttyi onnittelijoista ja ilmassa oli suuren juhlan tuntua. Koko pelin ajan oli kannustus hyvää, ja mukana olleet junnujoukkueet olivat todella panostaneet iltaan. P10 pojista saatiin myös paikalle pallopojat, jotka toimivat loistavasti ja pitivät pelin rullaamassa. Kiitokset myös koko kauden kannettaneet fanijoukot, nuoret ja hurjat ultrat, sekä hieman varttuneemmat Boys From The Hills. Jokaisessa kotipelissä on katsojia ollut ja meininki hurja. Toivottavasti tämä saadaan otettua mukaan myös ensi vuonna.

Erityiskiitos myös Team EBK, Seuran ja joukkueen historiaan kuuluvat entisaikojen pelimiehet, jotka käyvät säännöllisesti joukkuetta kannustamassa, niin koti -kuin vieraspeleissäkin. Herrat myös lahjoittivat joukkueelle "stipendin" käytettäväksi pelaajien haluamalla tavalla. Nöyrimmät kiitokset tästä.

Ottelun jälkeen fanit myös palkitsivat pokaalein kahdessa kategoriassa pelaajia, ja palkinnot oasuivat siis seuraavasti:

Kauden pelaaja: Arber Istrefi

Kauden yllättäjä: Julius Salo

EBK- HJonka/3

1-0 Osku (Arber)

2-0 Arber (Jartsa)

3-0 Jartsa

4-0 Osku (Megi)

4-1 Honka

5-1 Bazen (Osku)

6-1 Fatos (Ori)


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Marraskuu   »
Kategoriat