Uusi valmennuskaksikko
Julkaistu: 15.12.2022 21.21

Uusi valmennuskaksikko

Uusi valmennus voidaan vihdoin julkistaa, ja se onkin varsinainen uutispommi.


Miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana aloittaa Kalle Tallqvist oikeana kätenään Valdrin 'Valtsu' Seferi.


Nyt jo kahdeksannen vuotensa kaksikkona aloittava parivaljakko on rutinoitunut niin pelaajina kuin valmentajinakin, ja uusi projekti aloitetaan nyt EBKssa, jossa odotukset tulevalle kaudelle ja tulevaisuudelle on kovat.

Kallella on pitkä pelaajatausta kakkosessa ja valmentajana mies on ollut nostamassa EPS siihen asemaan, missä se nyt on. EPSn päävalmentajan pestin lisäksi mies on vaikuttanut myös EPS/Reservin taustalla. Samaisen joukkueen, joka viime kaudella lohkon kärkipaikan sarjassa vei.


Valtsu, jolla tausta on juniorivuosilta EBKssa, palaa siis kasvattajaseuraansa nyt valmentajan roolissa. Pelaajaurallaan mies on edustanut useita kakkosen joukkueita ja futsalissa liigatasolla SoVoa usuamman vuoden. Viime kaudella Valtsu toimi SoVon pelaajavalmentajana ja myös pelasi ja valmensi EPS/Reservissä. Samaisen joukkueen, joka viime kaudella lohkon kärkipaikan sarjassa vei.

Nyt katseet on suunnattu eteenpäin, ja kivikova parivaljakko ottaa vastuun EBKn edustusjoukkueen tekemisistä ja toiminnan kehittämisestä. Tavoitteet ovat kovat ja pinnan alla kihisee mielenkiintoisia asioita, joista tiedotellaan taas tästä eteenpäin aktiivisesti.

Joukkue aloittaa harjoittelun tammikuussa ja aloitetaan heti silloin myös pelaajasopimusten esittely, kokonaistilanne näyttää hyvältä ja mielenkiintoisia uusia tulokksita on myös lupa odottaa 💪💙


Mutta avataan näitä asioita sitten kun saadaan karuselli pyörimään ja jätkät takaisin muovimatolle.


Tervetuloa Kalle ja Valtsu!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo