EBK Pantterit T06-07 hyvällä menestyksellä Stadi Cupissa 2017
Julkaistu: 11.06.2017 00.00

EBK Pantterit T06-07 hyvällä menestyksellä Stadi Cupissa 2017

EBK T06-07 Pantterit osallistui Stadi Cupiin 2017 kolmen joukkueen voimin. T06 sarjassa joukkue voitti oman lohkonsa kaikki ottelut päästämättä maaliakaan omiin. Ensimmäisessä sijoitusottelussa kaatui KaPy, mutta A-sarjan puolivälierässä HJK vei voiton.

EBK T07 siniset aloitti kovassa tasolohkossa upeasti voittaen jokaisen pelinsä. EBK T07 valkoisten joukkue tuli omassa lohkossaan kolmanneksi ja voitti ensimmäisen ottelunsa EPS valkoisia vastaan. Tämä tarkoitti sitä, että puolivälierässä vastakkain olivat ensimmäistä kertaa EBK:n T07 sinisten ja valkoisten joukkueet. Katsomossa oli kova kannustus ja kentällä iloinen tunnelma koko tiukan trillerin ajan. Siniset olivat tällä kertaa parempia, mutta kentältä poistuvat joukkueet olivat molemmat voittajia. Peli alkoi yhteisellä alkuhuudolla ja pelin päätyttyä joukkueet juoksivat antamaan yhteisen kiitoksen fanijoukoille.

Sinisten pelit jatkuivat aina finaaliin asti. Vastassa oli alkulohkossa jo kertaalleen voitettu Valtti. EBK siniset olivat voittaneet kaikki ottelunsa ja Valtin ainoa tappio oli juuri EBK sinisiä vastaan. Upean ja vauhdikkaan ottelun voitti lopulta Valtti. Panttereilla oli paljon maalipaikkoja, mutta tällä kertaa maalit jäivät tekemättä.

EBK T06-07 Pantterit oli lähes koko joukkueellaan Stadi Cupissa. Silti tarvittiin apuja, jotta joukkueet saivat peleihin täydet miehitykset. Sinisten pelaajat auttoivat alkulohkossa T06 joukkuetta ja osa tytöistä pelasikin turnauksessa 12 peliä. Erityinen kiitos T08 Tiikereiden tytöille, jotka auttoivat valkoisten joukkueen ylempään jatkosarjaan ja pystyivät tasaväkisesti taistelemaan myös T06 joukkueen apuna jatkopeleissä.

Kun EBK T03 voitti Stadi Cupin C14 sarjassa ja T07 Pantterit sai hopeaa E10 sarjassa, taitaa turnaus olla ennätyksellisen menestyksekäs EBK:lle seurana. Hyvä EBK, hyvä Pantterit, hyvä Tiikerit, sekä pienet että isommat tytöt.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo