Otteluennakko: EBK saa TPS:n vieraakseen Keski-Espooseen
NaisetJulkaistu: 19.04.2024 08.57

Otteluennakko: EBK saa TPS:n vieraakseen Keski-Espooseen

Klo 14.00, Keski-Espoon urheilupuisto TN1

Huomenna lauantaina pelataan ensimmäistä kertaa kotona Keski-Espoossa, kun Turun Palloseura saapuu espoolaisten vieraaksi. Ottelu alkaa klo 14.00 Keski-Espoon urheilupuistossa. Paikalle kannattaa kuitenkin saapua jo aiemmin, jos haluaa päästä seuraamaan kevätkauden avajaisia, jotka alkavat klo 12, ja tutkimaan kentän uusia puitteita.

Lauantain vastustaja TPS pelasi HJK Akatemiaa vastaan edellisenä viikonloppuna voittaen ottelun 4-2. Joukkue on varmasti yksi kauden kovimmista potentiaalisista sarjamenestyjistä. Joukkueen pudottua Kansallisesta liigasta, se on uudistunut jonkin verran esimerkiksi valmennuksen osalta, toisaalta säilyttäen monia kokeneita pelaajiaan. Lauantain ottelusta on siis varmasti tulossa vahva keskinäinen vääntö, jossa mitataan joukkueiden tasoa ja pelitapaa sarjan sisäisiä asetelmia ajatellen.

EBK on pelannut kaksi sarjaottelua saldonaan voitto Oulussa ja tappio Vaasassa. Kotijoukkue on saanut aivan hiljattain vahvistuksen turkulaisten riveistä, kun Taru Kalliovaara liittyi EBK:hon. Laitapelaaja debytoi EBK-paidassa jo edellisessä VIFK-ottelussa. Pelaajistossa on siis laajasti sekä kokemusta että nuoria lupauksia. Vaikka edellinen ottelu päättyikin tappioon, on yleinen peli-ilme ollut joukkueella pitkään hyvä. Se on kuluneen viikon ajan harjoitellut hyvin ja valmiina huomiseen otteluun.

Joukkueen yksi uusi vastuunkantaja on kapteenin nauhaakin ensimmäisessä kahdessa pelissä kantanut Matilda Sandbacka. “Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähdetään kauden ensimmäiseen kotipeliin! Kaksi pidempää pelireissua takana niin nyt tuntuu kyllä hyvältä päästä vihdoin omalla kotikentällä pelaamaan”, kertoo joukkueen toppari Sandbacka. “Viime viikon häviöstä otetaan mukaan parannettavat asiat, ja hyvän treeniviikon pohjalta lähetään tietenkin hakemaan kolme pistettä. Tiedämme että vastustaja on kova, mutta siihen on valmistauduttu ja pystymme varmasti omalla pelillä tuottamaan kovaa vastusta.”

Nyt jos koskaan on se viikonloppu, kun kannattaa suunnata katsomaan jalkapalloa Keski-Espoon urheilupuistoon! Molemmilla edustusjoukkueilla on lauantaina kauden kotiavaus: tiedossa on loistava tilaisuus seurata paitsi Naisten Ykkösen huippuottelua, myös Miesten Kakkosen klo 17 alkavaa ensimmäistä kotipeliä.

EBK:n P13-joukkue toimii otteluiden pallopoikina. Myös muut EBK-juniorit pääsevät pääsymaksutta otteluun seuran vaatteissa. Naisten edustusjoukkue lähettääkin erityiskiitoksen seuran junioreille tuesta ja kannustuksesta.

Lämpimästi tervetuloa tänä lauantaina Keski-Espooseen!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo