Kauden avausottelu vieraissa Ilves-Kissoja vastaan
MiehetJulkaistu: 06.04.2024 21.18

Kauden avausottelu vieraissa Ilves-Kissoja vastaan

Se alkaa nyt.


Kauden avaus on ovella, kun perinteinen sinininen matkustaa tampereelle kohdatakseen toisen kunnioitettavan pitkän historian omaavan joukkueen, Tampereen Ilves-Kissat.

1932 Viipurissa perustettu Viipurin Ilves asettui evakkoretken päätteeksi Tampereelle, ja ymmärrettävistä syistä Ilves-nimen eteen oli asetettava etuliite, jotta erottauduttaisiin toisesta perinteikkäästä paikallisesta joukkueesta. Vuodesta 1940 punanutut ovatkin pitäneet kotipaikkaansa Tampereella, ja samana vuonna Espoossa perustettiin paikallinen Bollklub.


Perinteikäs kakkosen seura sijoittui viime kaudella lohkossaan kolmanneksi, mutta vetäytyi talousvaikeuksien vuoksi pois ykkösen karsinnoista, ja pitkään sen osallistuminen tulevan kauden kakkoseenkin tuntui epävarmalta. Ulkopuolista rahoitusta löytyi viime tipassa, ja tarina sai jatkoa. Hyvä niin.


Vastustajan kokoonpano lienee ulkopuolisille hieman mysteeri, mitta oletettavaa on, että vastaan astelee tasolle rutinoitunut nippu, joka varmasti haluaa pisteet napata.


EBK lähtökohdista voidaan avata vielä huomenna valmisravien harjoitusten päätteeksi.

Ottelu pelataan uusitulla ja upealla Tammelan Stadionilla, jossa puitteet ovat kunnossa ja maali kiiltää. Mikäpäs mukavampaa kun ottaa sunnuntaille retkipäivä Tampereelle. Huhut kertovat, että ainakin Pasilasta 13:26 lähtevästä junasta saattaisi löytyä samanhenkistä seuraa.

Eli kaikki mukaan historialliselle vierasreissulle Tampereelle

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo