Huomenna starttaa Suomen Cup
MiehetJulkaistu: 15.04.2024 14.16

Huomenna starttaa Suomen Cup

Tuut Tuut

Huomenna rysähtää, kun EBK:n Cup-juna strattaa matkansa Keski-Espoosta. Tätä junaa eivät lähialueen raidetyöt haittaa, ja matkaan lähdetään tyynen optimistisesti, seuraava pysäkki on ehdoton tavoite. Huomisessa 3.kierroksen ottelussa vastaan asettuu porvoolainen FC Futura.

Kakkosen A-lohkossa pelaava FC Futura aloitti sarjakautensa viikonloppuna pelaamalla 1-1 tasapelin MyPaa vastaan kokeneen maalitykin Anton Britschgin maalilla. EBK kohtasi Futuran myös harjoituskaudella, ja otti siinä pelissä tasapainoisen esityksen päätteeksi voiton Keski-Espoossa maalein 2-0.

Se ei huomenna paina vaakakupissa, mutta antaa jonkinlaisen tuntuman vastaan asettuvasta joukkueesta.

EBK lähtee peliin varsin hyvistä asetelmista, eikä suuria huolia ole ilmassa. Toivottavasti saadaan katsomo täyteen porukkaa ja hyvä startti kaudelle. Eli kaikki siis kentän laidalle kannustamaan, sehän on selvä!

Päästään hieman koeponnistamaan ottelujärjestelyitä, mutta kaikki kaupungin panostus ei ikävä kyllä huomiselle tiistaille ehdi. Laitetaan huomenna vielä erillinen postaus ottelujärjestelyistä ja kerrotaan tapahtumasta tarkemmin.

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo