Kevätkauden avajaiset ja kauden ensimmäiset kotipelit
Esbo BollklubbJulkaistu: 16.04.2024 23.00

Kevätkauden avajaiset ja kauden ensimmäiset kotipelit

Ensi lauantaina 20.4. kokoonnumme Keski-Espoon Urheilupuistoon kevätkauden avajaisiin. Suurin osa Urheilupuistoon tehtävistä uusista rakennelmista ja järjestelyistä valmistuu tämän viikon aikana ja on siten valmiina edustusjoukkueiden tämän kauden ensimmäisiin kotipeleihin. Urheilupuistossa on laajennettu katsomo, lisää wc-tiloja katsomojen vieressä, uusittu kulun ohjaus katsomoon sekä katsomosta hyvin saatavilla olevaa uutta palvelutarjontaa.

Kevätkauden avajaiset on seuran perinteisiä tapahtumia, mutta tällä kertaa huomio kiinnitetään uudistuneisiin ottelutapahtumiin. Avajaisissa esitellään edustusjoukkueiden valmentajien näkemyksiä alkaneesta kaudesta, joukkueiden kapteenistoa sekä ottelutapahtumien rakentamisessa avainroolissa olevia juniorijoukkueita.

Päivän ohjelma on seuraava:

klo 12-13 Päivän avaus ja ottelutapahtumien toimijoiden esittelyjä (tapahtumaan ja päivän otteluita pääsee katsomaan ilman pääsymaksua tulemalla paikalle jo kauden avaukseen).

klo 14-16 Naisten Ykkönen: EBK – TPS

klo 17-19 Miesten Kakkonen: EBK – FC Inter

Tule kannustamaan kotijoukkueet voittoon turkulaisvieraistamme ja juhlistamaan innostavaa ja jännittävää sarjakautta uudistuneella kotistadionillamme!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo