Tervetuloa EBK B-poikien sivuille.
Julkaistu: 04.09.2019 00.00

Tervetuloa EBK B-poikien sivuille.

EBK B-pojat

Talvikaudella harjoitukset on kolme kertaa viikossa. Näistä kaksi on Laaksolahden hallissa ja yksi Keski-Espoon tekonurmella. Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita n.1-2 peliä/kk. Kesäkaudella harjoittelemme Keski-Espoon tekonurmilla. Jos sinulla on aiempaa kokemusta jalkapallosta tai muusta ohjatusta urheilulajista ja haluat treenata laadukkaasti parhaasi yrittäen, niin ehkä tässä on juuri sopiva joukkue sinulle.

Maalivahdeille tarjoamme joukkuetreenien lisäksi mv-valmennusta, josta vastaa EBK:n mv-valmentaja 1 kerran viikossa.

Kaudella 2022 pelaamme kahdella joukkueella. Tavoitteellisempi joukkue tulee ilmoittautumaan 2. tai 3. divariin ilmoittautumisajankohdan arvioinnin perusteella. Toinen joukkue ilmoittautuu 4. divariin.
Tarjoamme pelaajapolkua miesten edustusjoukkueisiimme jotka 2022 pelaavat 3. divarissa ja reservijoukkue 4. divarissa.

Harrastamisen ja valmentamisen haluamme pitää tavoitteellisena, jokaisen nuoren tarpeet huomioiden. Monipuolisena liikkumisena, perusliikuntataitoja kunnioittaen. Hauskana ja mukavana, jonne jokainen tulee mielellään ja tuntee olevansa tasavertainen joukkueenjäsen.

Pelaamisesta joukkueessamme kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin joiden yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä. Treeniaikatauluihin voi tutustua täppäämällä tällä sivulla olevaan kalenteriin merkittyjä tapahtumia.

https://www.ebk.fi/joukkueet/8561#officials