Hullari Cupin otteluohjelma julkaistu, tervetuloa mukaan lauantaina 23.4.2022 klo 9-18
Julkaistu: 14.04.2022 06.15

Hullari Cupin otteluohjelma julkaistu, tervetuloa mukaan lauantaina 23.4.2022 klo 9-18

Tervetuloa mukaan Hullari Cupiin lauantaina 23.4.2022! Järjestämme Keski-Espoon urheilupuistossa (Kylävainiontie 18, 02770 Espoo) yksipäiväisen turnauksen vuonna 2011 -syntyneille tytöille, sarjoina ovat enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet.

TURNAUSPAIKKA
- Osoite: Keski-Espoon urheilupuisto, Kylävainiontie 18, 02770 Espoo (linkki Googlen karttapalveluun https://www.google.fi/maps/place/Jalkapallokentt%C3%A4/@60.2095078,24.6728927,17z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x468df38dc3eeb46f:0xb34cb536d1f7c0ee!2sKeski-Espoon+urheilupuisto!8m2!3d60.2095146!4d24.6750718!3m4!1s0x0:0x8a2a997955f17295!8m2!3d60.2106317!4d24.673172) Turun moottoritien ja Tuomarilan liittymän läheisyydessä
- Ottelut pelataan tekonurmi 2:lla kahdella kentällä.
- Turnauspaikalta löytyy buffetti ja grilli ja myynnissä on suolaista ja makeaa. Myös erityisruokavalioita on pyritty huomioimaan. Maksuvaihtoehtoina ovat pankkikortti ja MobilePay, käteinen käy myös.
- Turnauspaikalla löytyy myös pukuhuoneet ja WC:t, myös katoksellista suojaa sateen sattuessa.
- Urheilupuistolla on oma parkkipaikkansa. Viereisen EBK-Honka Areena parkkipaikkoja voi myös käyttää.
- Tuomarilan juna-asema sijaitsee noin 700 metrin päässä kentiltä, Espoon keskuksen asema on noin 1,4 kilometrin päässä. Tarkempia ohjeita löytyy esimerkiksi HSL:n Reittioppaasta https://www.hsl.fi/
- Turnauspaikalta löytyy myös väliaikatoimintaa, josta osa on maksullista, osa ilmaista. Onnenpyörästä (maksullinen) voi voittaa palkintoja. Tarjolla on myös jalkapallohenkisiä toimintapisteitä (ilmaisia) ja myös selfie-lakana löytyy, jonka edessä voi ottaa kuvia 😊

TURNAUSTOIMISTO JA ENSIAPU
- Turnaustoimisto sijaitsee Keski-Espoon urheilupuistossa katoksen alla tekonurmi 1:n vieressä.
- Turnauksen ensiapupiste sijaitsee turnaustoimiston yhteydessä. Joukkueet vastaavat pienimuotoisesta ensiavusta pääsääntöisesti itse. Pelaajia ja taustahenkilöitä ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Hätätapauksessa yhteys turnaustoimistoon tai suoraan hätänumeroon 112.
- Jorvin sairaala, os. Turuntie 150, 02740 Espoo, on alueen lähin päivystävä terveyskeskus.

PALKINNOT
- Turnauksessa pelataan kaksi sarjaa peräkkäin, vähemmän pelanneet ja enemmän pelanneet. Molempien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein (max. 15 jäsentä per joukkue), sarjan kolme parasta joukkuetta saavat myös pokaalit.
- Jokaisesta ottelusta valitaan Fair Play-pelaaja vihreällä kortilla, jota vastaan saa buffasta pienen palkinnon
- Jokaisesta joukkueesta palkitaan myös oman joukkueenjohdon valitsema tsempparipelaaja.
- Sarjojen kolmen parhaan joukkueen palkinnot jaetaan sarjan viimeisen pelin jälkeen turnaustoimiston kupeessa. Jos joukkue ei ole kolmen parhaan joukossa, tsempparipalkinnon voi hakea aiemmin.

OTTELUOHJELMA
- Otteluohjelmat on julkaistu osoitteessa https://cupdom.com/games/?1397
- Sinne päivitetään turnauksen aikana pelien tuloksia ja jatkopelin aikataulut.

PELITAPA
- Turnauksessa pelataan ensin vähemmän pelanneiden sarja, sen jälkeen enemmän pelanneiden sarja. Pelejä on klo 9-18 välillä.
- Pelit pelataan 8v8 -kokoonpanoilla.
- Jokaisella joukkueella on turnauksessa neljä ottelua. Kaikkien otteluiden peliaika on 25 minuuttia.
- Joukkueiden tulee olla kentän reunalla valmiina viimeistään kolme minuuttia ennen oman ottelun alkua. Seuraavan pelin joukkueita pyydämme järjestäytymään aloitukseen heti kun pääsette kentälle.
- Turnauksen pelinohjaajina toimivat pelinohjaajakoulutuksen käyneet seuran juniorijalkapalloilijat. Toivomme joukkueilta ja vanhemmilta tukea ja kunnioitusta nuorelle pelinohjaajalle ja antamaan hänelle työrauha. Pelinohjaajille suunnatun palautteen pyydämme antamaan turnaustoimistoon.


SÄÄNNÖT
- Otteluissa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjä. Voit tutustua sääntöihin tarkemmin täällä https://www.palloliitto.fi/kaikki-pelaa-saannot-lapset-ja-nuoret#Lapset
- Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät. Vaihtoon tulevan pelaajan on oltava pois kentältä ennen uuden pelaajan kentälle menoa.
- Kulmapotku potkaistaan kentän kulmasta. Vastustajien on oltava aloituspotkuissa, vapaapotkuissa, maaliheitoissa, kulmapotkuissa ja rangaistuspotkuissa vähintään 5,5 metrin etäisyydellä pallosta.
- Otteluissa paitsiosääntönä on maalialuepaitsio
- Joukkueen yli viiden minuutin myöhästyminen ottelun alusta katsotaan luovutukseksi. Luovutettu ottelu (myöhästyminen tai muu syy) merkitään hävityksi maalein 0-3.

SIJOITUSTEN LASKEMINEN
-
Voitettu ottelu = 3 pistettä, tasapeli = 1 piste. Lohkon järjestyksen ratkaisevat joukkueiden yhteispisteet. Mikäli kaksi (tai useampi) joukkuetta ovat lohkossa tasapisteissä keskinäiset sijoitukset määräytyvät seuraavasti:
Tasapisteissä olevien joukkueiden pelaamien keskinäisten otteluiden
pisteet
maaliero
tehdyt maalit
kaikkien pelattujen otteluiden maaliero
kaikkien pelattujen otteluiden tehdyt maalit
arpa (turnausjärjestäjä arpoo)

Sijoitusottelun päättyessä varsinaisen peliajan puitteissa tasan ottelu ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla. Se toimeenpannaan seuraavasti:
Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan välittömästi peliajan päätyttyä
Tuomari arpoo aloittavan joukkueen ja määrää käytettävän kenttäpäädyn
Aluksi kolme pelaajaa laukoo vuorotellen kummastakin joukkueesta
Mikäli tilanne on kolmen laukauksen jälkeen edelleen tasan, jatketaan laukomista yhdet pelaajat kerrallaan, kunnes ratkaisu syntyy.

PELIOIKEUS JA PELAAJALUETTELOT
- Turnauksessa pelioikeutettuja ovat pelaajat, joilla on voimassa oleva pelaajalisenssi.
- Yli-ikäisiä pelaajia (edellisen vuoden aikana syntyneitä) saa olla samanaikaisesti kentällä maksimissaan kaksi pelaajaa.
- Pelaajaluettelo tulee olla joukkueella valmiina turnauksessa ja pyydettäessä esitettävä.

PELIASU
- Mikäli molemmilla joukkueilla on samanväriset pelipaidat, vierasjoukkueeksi merkitty joukkue käyttää liivejä tai eriväristä pelipaitaa. Ottelun tuomari päättää milloin pelipaidat ovat samanväriset.
- Maalivahdin pelipaidan tulee olla erottuva joukkueiden ja tuomareiden paidoista.

JOUKKUEENJOHTAJILLE
- Saavu joukkueen kanssa paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäistä peliä ja ilmoittaudu turnaustoimistoon.
- Sarjojen kolmen parhaan joukkueen palkinnot jaetaan sarjan viimeisen pelin jälkeen. Jos joukkue ei ole kolmen parhaan joukossa, tsempparipalkinnon voi hakea aiemmin.

TURNAUKSEN NIMESTÄ
- Turnauksen nimi "Hullarit" juontaa juurensa joukkueen perustamisen alkuaikoihin. Joukkue nimesi itsensä tuolloin "Hulluiksi palloiksi" eli "Hullareiksi" :-)

YHTEYSTIEDOT
- Turnauksen aikana tapahtuvaa tiedottamista varten on erillinen Whatsapp-ryhmä joukkueenjohtajille ja muille joukkueen taustaihmisille. Liity ryhmään täällä https://chat.whatsapp.com/Brws9Oha6DuACuvvvv8wK1
- Lisätietoja turnaukseen liittyen: ebkt11@gmail.com, turnauspäällikkö Elina Oulejärvi-Klapuh puh. 046 566 8465, tai Anu Helomaa puh. 040 592 2929

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo