Otteluennakko: EBK lähtee pistejahtiin Tampereelle
NaisetJulkaistu: 26.04.2024 12.55

Otteluennakko: EBK lähtee pistejahtiin Tampereelle

Klo 15.00 Kauppi TN3, Tampere

EBK kohtaa lauantaina vierasottelussa Tampereella Ilves/2 -joukkueen. Ottelu pelataan Kaupin tekonurmella klo 15.00 alkaen.

Ilveksen Naisten Ykkösessä pelaava joukkue koostuu tälläkin kaudella tuttuun tapaan seuran B-junioreista ja silloin tällöin myös muutamasta liigajoukkueen pelaajavahvistuksesta. Vastakkain on jälleen kaksi pallonhallintaan pyrkivää joukkuetta: Ilveksen pelitapa perustuu lyhytsyöttöpeliin, toisaalta joukkueesta on yleensä löytynyt myös juoksuvoimaa ja nopeutta. Sekä Ilveksellä että EBK:lla on edellisestä kahdesta pelistä saldona kaksi tappiota. Ottelu on siis tärkeä molemmille joukkueille alkukauden pistetilin kerryttämisen kannalta.

Naisten Ykköstä on nyt takana kaksi kierrosta. Sarjan kärjessä kuudella pisteellä ovat TPS, FC Lahti, VIFK ja ONS. Sijoilla 5-7 kolmella pisteellä ovat FC KTP, HJK Akatemia ja Esbo Bollklubb. Viimeisillä sijoilla ilman pisteitä puolestaan ovat toisen kierroksen jälkeen Ilves/2, Pallo-Iirot ja VJS. Sarjaan ei ole vielä siis pisteiden kannalta varmistunut selkeitä eroja tai myöskään altavastaaja-suosikki-asetelmia.

EBK:lle on kuitenkin tärkeää saada parannettua peliään ja katkaistua pisteetön tappioputki sarjan jatkon kannalta. Joukkue on valmistautunut tulevaan otteluun kuluvan viikon halliolosuhteissa lumisen sään vuoksi. Viikonlopun tavoite on nollata vastustaja ja jatkaa tehokasta hyökkäyspeliä. Lumisateenkaan ei pitäisi sääennusteen mukaan Kaupissa yllättää, joten jos olet Tampereella tänä viikonloppuna, tervetuloa paikalle kannustamaan EBK voittoon!







Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo