Otteluraportti: EBK-TPS
NaisetJulkaistu: 22.04.2024 11.31

Otteluraportti: EBK - TPS

Keski-Espoossa nähtiin lauantaina tapahtumarikas ottelu Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu alkoi heti dramaattisesti, kun ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kotijoukkueen hyökkääjä Isatou “Aissa” Ndow’ta rikottiin rangaistusalueen sisällä. Tuomiona paitsi rankkari, myös rikkeen tehneen TPS-puolustajan ulosajo. Rangaistuspotkun viimeisteli Aino Joki, ja EBK oli saanut loistavan startin peliin.

Ei kuitenkaan kulunut kuin pari minuuttia, kun EBK:n puolustus yllätettiin. Vierasjoukkueen hyökkääjä Laura Linnala pääsi karkaamaan läpiajoon, tasoittaen pelin lukemiin 1-1. Sama tilanne toistui pian uudestaan, kun 20. peliminuutilla Linnala nosti vierasjoukkueen 1-2 johtoon. EBK kuitenkin kuittasi maalin välittömästi, kun kolmen minuutin kuluttua Aissa Ndow tasoitti pelin 2-2.

Toisella puoliajalla peli näytti edelleen tasaiselta, toki kotijoukkue nautti ylivoiman tuomaa etua. TPS oli kuitenkin kurinalainen ja pystyi katkomaan EBK:n peliä tiheästi. Kotijoukkueen epäonni koitui turkulaisten eduksi, kun vastustajan kulmatilanteessa Mari Kalliovaara tuomittiin rikkeestä. Laura Linnalan rangaistuspotkusta johto siirtyi jälleen 2-3 turkulaisille. Peli jatkui edelleen tasaisena, mutta kotijoukkueen kannalta sekavana. Turkulaisten neljäs maali syntyi, kun TPS-hyökkääjä Jadelen Knös pääsi rokottamaan kotijoukkueen omasta virheestä.

Peli Keski-Espoossa päättyi siis lukemiin 2-4, ja EBK joutui tällä kertaa maksamaan katkeria oppirahoja.

Oppitunnista otetaan kuitenkin kaikki irti, koska nyt katseet käännetään jo viikon päästä Tampereella pelattavaan vierasotteluun Ilves/2 vastaan!