Otteluennakko: VIFK-EBK
NaisetJulkaistu: 12.04.2024 12.50

Otteluennakko: VIFK-EBK

Klo 14.00 Lemonsoft Stadion, Vaasa

Esbo Bollklubbin naisten edustusjoukkue matkaa lauantaina Vaasaan kauden toiseen otteluunsa. Vastassa EBK:lla on Vasa IFK, joka on yksi lähihistorian pisimpään Naisten Ykkösessä pelanneita joukkueita. Vastustaja on myös EBK:lle hyvin tuttu: vaasalaiset ovat olleet sarjassa kokenut, vahva ja juoksuvoimainen joukkue. Vaikka myös VIFK on menettänyt kauden jälkeen muutaman tärkeän joukkueen runkopelaajan, on se saanut lupaavia nuoria pelaajia riveihinsä.

EBK on aloittanut sarjapelinsä Ykkösessä jo viikko sitten 0-3-voitolla Oulussa. Joukkue on pelannut harjoituskaudella paljon harjoituspelejä ja aloittanut kautensa hyvässä vireessä. VIFK:lle puolestaan kyseessä on pitkään odotettu ensimmäinen sarjaottelu. Ottelussa on siis kiinnostavat asetelmat, kun joukkueet ottavat lauantaina mittaa toisistaan.

Ottelu pelataan klo 14.00 Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Jos olet Vaasassa viikonloppuna, suuntaa paikalle kannustamaan naisten edustusjoukkue voittoon!

Muista myös merkata kalenteriin miesten ja naisten kotiottelut 20.4. Naiset pelaavat Keski-Espoossa TPS vastaan klo 14.00 ja miehet kohtaavat FC Inter 2-joukkueen klo 17.00.

Lämpimästi tervetuloa otteluihin!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo