Aleksi Leppinen 2023
MiehetJulkaistu: 23.03.2023 08.07

Aleksi Leppinen 2023

Pelaajasopimusuutisia #16

Perinteisen sinisen maalivahtiosasto vahvistuu joukkueen allekirjoittaessa sopimuksen Aleksi Leppisen kanssa.


26-vuotiaan Aleksin pelaajaura on jo tähän mennessä ollut varsin mielenkiintoinen; EBKn kasvatti kulki junioriuransa loppuvuodet Hongan pelaajapolkua ja sai tulikasteensa kakkosessa BK-46 riveissä jo nuorena miehenä ja siirtyi sen jälkeen FC Marbellan riveihin maistamaan ammatilaisuutta Espanjan auringon alla. Täällä tuli varmasti nähtyä se mitä kokopäiväinen jalkapalloon panostaminen käytännössä tarkoittaa.

Suomessa pelejä on alla myös EPSn ja EsPan riveissä, josta mies nyt EBKhon siirtyy. Aleksi on aktiivinen myös futsalin puolella, jossa tällä hetkellä torjuu EBKn riveissä. Sidettä sinipaitaan löytyy myös perhetaakkana, sillä Aleksi on edustuksessakin vuosikausia maalivahteja valmentaneen legendaarisen Aimo Leppisen poika.

Ulospäin suuntautunut ja energinen somevaikuttaja liputtaa terveiden elämäntapojen ja monipuolisen liikunnan puolesta ja sujahtaa supliikkimiehenä sisään varmasti mihin joukkueeseen tahansa.

Palloja ei kuitenkaan pysäytetä puhumalla, sillä siihen hommaan ulottuvalla ja kimmoisalla miehellä on erinomaiset fyysiset ominaisuudet sekä terävät motoriset kyvyt.

Nähdäänkö Aleksi kentällä huomisessa Cupin ottelussa, se selviää paikan päällä kello 20:00

Tervetuloa Aleksi!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo