Miesten viimeinen kotiottelu ja Kapteeni Palosen jäähyväiset
Julkaistu: 29.09.2023 09.11

Miesten viimeinen kotiottelu ja Kapteeni Palosen jäähyväiset

Perjantain kotipelissä juhlistetaan myös merkittävää tapahtumaa, kun joukkueen pitkäaikainen kapteeni Sami 'Liuhis' Palonen on ilmoittanut siirtyvänsä kauden päätteeksi syrjään edustusjoukkueesta.

Vielä kerran siis nautitaan Liuhiksen kanssa kotipelin tunnelmasta edustusjoukkueen pelipaita päällä. Haikea hetki, varmasti.

17 kautta on takana, ja niistä viimeiset 8 kapteenina. Yli 300 ottelua edustuksessa. Ylämäkiä ja alamäkiä sekä lukuisa joukko valmentajia ja pelikavereita.

EBK Legenda, sen voi helposti sanoa, sekä iso pala seuran historiaa. Heti ensimmäisestä kaudesta asti suuressa roolissa, aina vasemmasta laitapakista linkiksi, kympiksi, kutoseksi ja takaisin puolustuslinjaan toppariksi. Juoksukoneesta maalintekijäksi ja syöttökuninkaaksi ja pikkuhiljaa paluu takaisin puolustuslinjaan, täysi kierto siis. Pelipaikka kun pelipaikka, aina sata lasissa ja esimerkki. Pelikentille jäivät kierukat ja ristisiteet, ja tarvittaessa olisi jäänyt vaikka koko jalka, sitä on taistelutahto parhaimmillaan.

Lukuisia upeita hetkiä on Liuhis tarjonnut katsojille ja nyt perjantaina huudetaan Kapteenille vielä kerran. Toivottavasti saadaan kentän laidalle porukkaa ja hieno tunnelma otteluun 💙

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo