Konsta Saranpää 2023
Julkaistu: 30.03.2023 09.54

Konsta Saranpää 2023

Pelaajasopimusesittely #17


Konsta 'Konu' Saranpää esiintyy EBKn riveissä kaudella 2023

-01 syntynyt nuorimies siirtyy EPS/Reservistä jossa on pelannut miesten pelejä jo vuodesta 2017, eli kuuden vuoden ajan. Kokemusta on siis runsaasti vaikka kyseessä näin nuori pelaaja.

Ääriurheilullinen Konu esiintyi hienosti ja rauhallisesti Cup-ottelussa torstaina laitapakin tontilla ja hoiti velvoitteensa molempiin suuntiin upeasti.

Harjoitusotteluissa on pelattu myös keskikentän pohjaa joten kyseessä on monipuolinen pelaaja joka perusominaisuuksiensa ollessa niin hyvässä kunnossa taipuu kentällä monelle paikalle.

Sporttinen, vahva, liikkuva ja rauhallinen pelaaja josta tarvittaessa löytyy kovuutta vahvistaa kaavaa joka pätee kaikkiin uusiin tulokkaisiin; hyvin valmennettuja, urheilullisia ja hyvähenkisiä joukkuepelaajia joilla kaikki perustaidot hyvää luokkaa ja vahva tahto menestyä jalkapallokentällä.

Pallollisena rauhallinen ja oikeat syöttösuunnat löytävä sekä pallottomana aktiivinen ja kroppansa likoon laittava mies jolla työmoraali 100%. Siinä on hyvät lähtökohdat hienon jalkapallouran rakentumiseen.

Tervetuloa Konsta!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo