Voittoputki venyi jo neljän ottelun pituiseksi!
EBK Futsal NaisetJulkaistu: 18.12.2021 22.50

Voittoputki venyi jo neljän ottelun pituiseksi!

EBK - MAD MAX 1-0 (4.12.)
Otteluun lähdettiin altavastaajana. MAD MAXit olivat voittaneet kaikki paitsi yhden ottelun, sekin oli päättynyt tasan. MAXit ovat tuttu joukkue vuosien varrelta ja heidän pelityylistä, vahvuuksineen ja heikkouksieen oli ennalta hyvä aavistus. Edellisen ottelun tyylistä maalikimaraa ei ollut tarjolla, mutta 1-0 tulos riitti voittoon tästä hyvin tiukasta ja tasaisesta ottelusta. Ottelun ainokaisesta vastasi Niina. Emppu kiskaisi "ei niin helpon kaveripallon" maalille ja Niinan omaksikin ihmeeksi hän nappasi sen ilmasta haltuun, kääntyi ja koukkasi pallon maalin yläverkkoon. Valmentajakin totesi, että tänään te pelasitte joukkueena! EBK:n parhaana palkittiin pohjalla pelannut Saana.

LLuja - EBK 1-5 (11.12.)
Huittisista emme ole vielä onnistuneet tuomaan pisteitä mukanamme Espooseen. Nyt oli vihdoin ryöstöretken aika. Julia teki ottelussa hattutempun, Miia ja Niina molemmat yhdet maalit. Ottelussa oli alusta loppuun kova tempo ja vaikka LLuja prässäsi hanakasti, EBK sai kivasti liikuteltua ja pidettyä palloa. Selkeitä maalipaikkoja oli suhteellisen vähän, mutta viimeistely oli tällä kertaa todella tehokasta. Kotiin viemisenä Huittisilta vihdoin ne kolme pistettä! Julia palkittiin parhaana.

EBK- MU 6-1 (18.12.)
Ensimmäisen kierroksen viimeiseen otteluun EBK sai vieraita Mäntsälästä kun MU saapui Opinmäkeen. Ensimmäinen puoliaika ei tilastollisesti tarjonnut kuin pari rikettä. Tekeminen oli hiukan hätäistä ja yrittämistä oli ehkä piirun verran liikaa. Miia pääsi tuikkaamaan ensimmäisen maalin hämmentävän maalinedushässäkän päätteeksi Julian tarjoilusta. Hetkeä myöhemmin Saana purjehti laidasta läpi veto pyörähti puolitaisen torjunnan jälkeen etukulmasta maaliin. Kolmas maali syntyi kun MU rikkoi lähellä maalivahdin aluetta ja kotijoukkue sai hyvältä paikalta vaparin. Miia pommitti pallon ylänurkkaan, ilman että veskarille jäi mitään mahdollisuuksia torjumiseen. Minuutti tästä ja MU pääsi kaventamaan. Espoolaisten neljäs maali yllätti kaikki, Lörö veti ja pallo kimposi kierteisenä takayläkulmaan. Miia täydensi hattutemppunsa kolmannella maalilla, kun Ellu veti alanurkkaa kohti. Tästä kuultiin ja varmaan vielä kuullaan hyvässä hengessä tapahtuvaa vääntöä siitä, osuiko Miia palloon jalkapohjallaan vai ei. Maali merkittiin kuitenkin Miialle. Julia sinetöi 6-1 lukemat kun EBK nappasi pallon reikäpaidalla pelanneelta MUlta. Julia sai sijoitettua pallon kaukaa maaliin. Jossain vaiheessa tuntui ettei pallo pomppinut yhtään espoolaisille tai aina joku oli pallon edessä tai oli pienestä kiinni ettei palloa saatu maaliin. Onneksi kova yritys ja hässäkkä lopulta palkittiin maaleilla ja siten voitolla. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Miia.

EBK on kerännyt ensimmäiseltä kierrokselta (9 ottelua) 18 pistettä. Voittoja 6, tasapelejä 0 ja tappioita 3. Maaleja joukkue on tehtaillut 34, neljänneksi eniten päästettyjä maaleja on 17, mikä on toistaiseksi vähiten koko lohkossa. Maalieron ollen +17. Toinen kierros aloitetaan 8.1. Piikkiössä, PiPSin vieraana. 2022 vuoden ensimmäinen kotipeli pelataan 15.1. Opinmäessä, kun PEPO matkustaa vieraaksemme.