Otteluraportti vs. PTU ja FC OPA
Julkaistu: 27.10.2019 00.00

Otteluraportti PTU

EBK/FS matkusti viikko takaperin Porin urheilutalolle ja joutui palaamaan ottelusta tyhjin käsin 2-0 tappio niskassaan.

Itse ottelun kaava oli melko selkeä, EBK hakkasi päätään porilaismuotoon, eikä varsinaisille maalipaikoille päästy. Ja kuten urheilussa on tapana, jos et itse tee, niin kaveri tulee ja kuittaa. Näin kävi myös ensimmäisellä jaksolla, kun porilaisten Miettinen purjehti laidalta läpi ja tsippasi taidokkaasti espoolaisryhmän maalivahdin Niko Rikkilän ohitse.

Toisella jaksolla EBK painoi vimmatusti päälle ja kuten PTU raportissakin luki, niin porilaiset olivat hätää kärsimässä, eikä heidän valmentaja muistanut milloin ovat olleet viimeksi noin mankelissa. Se ei kuitenkaan riitä, kun toinen puolustaa uhrautuvasti ja näin ollen ikinuori Timo Laurila siirsi pallon tyhjään EBK maaliin espoolaisten haettua tasoitusta reikäpaidalla.

Näin ansaitusti pisteet jäivät Poriin lukemin 2-0. Pelkkä näennäinen hallinta ei riitä, vaan se pitää pystyä kääntämään myös tehoiksi.

Otteluraportti FC OPA

Oululainen FC OPA vieraili Leppävaaran urheiluhallilla ja espoolaisryhmä pääsi kurittamaan oululaisia lukemin 8-1. Voitto maistui erittäin hyvälle edellisen viikon tappiollisen Porin reissun jälkeen ja joukkue olikin yhtä hymyä pelin jälkeen puku kopissa.

Ensimmäisellä jaksolla EBK muutamaan ensimmäiseen vaihtoon pisti taululle lukemat 2-0, mutta sitten joukkueelle sattui pieni heikompi jakso, jolloin pallo poltteli jalassa ja pelistä tuli hurlumheitä, tämä sopi OPAlle ja tauolle siirryttiin 2-1 lukemissa.

Toiselle jaksolle tuli tilanteesta sisuuntunut EBK/FS ja joukkue latoikin toiselle jaksolle jopa 6 maalia, eikä oululaisille jäänyt hirveästi mahdollisuuksia kääntää peliä edes reikäpaidalla, kun espoolaiset puolustivat tilanteen erinomaisesti ja hallitsivat palloa sen saatuaan.

Näin siis loppulukemiksi mukavat 8-1 (2-1). Haastattelimme pelin jälkeen huoltajana toimivaa loukkaantunutta maalivahtiamme Nevzat Mustafaa ja seuraavat kommentit irtosivat iloiselta mieheltä:

"Ekalla jaksolla pallo poltti jaloissa, mutta tokalla jaksolla vastustaja väsyi ja päästiin näyttämään onnistumisten kautta, kuinka suuri tasoero joukkueiden välillä oli."

"Mielestäni olen erinomainen uusi huoltaja, mutta täytyy myöntää, että meinasin pyörtyä Legen (Leo Rautiainen) jalkahiestä, kun jouduin hoitamaan häntä loukkaantumisen jälkeen."

Näihin tunnelmiin jäämme odottamaan ensi viikonlopun kamppailua Loimaalla, kun EBK:ta isännöi hyvin kauden aloittanut nousijajoukkue Alastaron Urheilijat.