Mikäli joukkueenne on kiinnostunut järjestämään turnauksen vuonna 2023, täyttäkää tänne turnauksen perustiedot niiltä osin kuin ne ovat tiedossa.

Sikäli kun turnaus on tarkoitus pitää kaupungin kentillä, tarvitaan turnauksen järjestämiseen Palloliiton ja Espoon kaupungin lupa.

                Jokaisesta ikäryhmästä (vuonna 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat) palkitaan paras pelaaja kiertopalkinnolla. Ne ikäryhmät, joissa on useampia joukkueita, sopivat yhdessä ikäryhmän pelaajan. Päätös tehdään tarvittaessa yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Ja syntymävuoden mukaan*

                Jokaisesta 2014 syntyneiden tai vanhempien joukkueesta palkitaan lisäksi yksi pelaaja taitopalkinnolla.

                Lisäksi jokainen joukkue (vuonna 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat) saa palkita kolme pelaajaa omilla perusteillaan (esim. ”ilopilleri”, ”kauden kehittyjä”, ”liimanäppi” jne.).

                Ennen vuotta 2014 syntyneille jaetaan kaikille pelaajille mitalit. Ilmoittakaa kuinka monta pelaajaa ikäluokassa on mitalien hankkimista varten.


Palkintojen jaon yhteydessä jaetaan myös taitokisoissa ansaitut suoritusmerkit (kulta-, hopea- ja pronssimerkki). Mikäli suorituksia on tehty muualla kuin seuran järjestämissä taitotesteissä, ilmoita ne tällä lomakkeella.

Tällä lomakkeella voit tilata EBK viirejä joukkueellesi. Viirit laskutetaan joukkueelta 2€/viiri. Toimitus erikseen sovittavalla tavalla. Pienet määrät viirejä voit ostaa EBK kioskilta.