Mikäli joukkueenne on kiinnostunut järjestämään turnauksen vuonna 2022, täyttäkää tänne turnauksen perustiedot niiltä osin kuin ne ovat tiedossa.

Sikäli kun turnaus on tarkoitus pitää kaupungin kentillä, tarvitaan turnauksen järjestämiseen Palloliiton ja Espoon kaupungin lupa.
Seura tarvitsee tietoa seuran toiminnassa koronaan sairastuneista, altistuneista ja/tai karanteeniin määrätyistä pelaajista ja toimihenkilöistä. Henkilöiden nimiä emme kerää, lukumäärätiedot riittävät käyttötarkoitukseen.

Tomintamalli koronatapauksissa:

1.     Kun joukkueessa pelaaja saa positiivisen testituloksen koronatestistä, kyseinen harjoitus- / peliryhmä, joka on altistunut koronavirukselle, asetetaan omaehtoiseen karanteeniin heti kun asiasta saadaan tieto. 

 

2.     Karanteeni puretaan: 

    1. jos tartuntatautilääkäri kontaktoidessaan ilmoittaa, ettei karanteenia tarvita ollenkaan 
    2. pelaajat vapautuvat omaehtoisesta karanteenista, jos ovat oireettomia ja 6 päivää altistumisen jälkeen käyvät koronatestissä ja saavat siitä negatiivisen tuloksen  

       

Ensisijaisesti toimitaan tartuntatautilääkärin ohjeistuksen mukaisesti, mutta koska tämä yhteydenotto voi tapahtua useita päiviä positiivisen testituloksen saamisen jälkeen, seura haluaa tällä ohjeistuksella ehkäistä taudin turhaa leviämistä heti tautitapauksen havaitsemisen jälkeen. 


Haluamme samalla muistuttaa, että on tärkeää pitää osanottotiedot tapahtumissa ajan tasalla, jotta voidaan luotettavasti määritellä, keitä joukkueen jäseniä rajoitustoimet tautitapauksen sattuessa koskevat.