EBK - PK-35/2  2 - 0

Keski-Espoo 2 TN

Naisten kakkosessa EBK jatkaa voittojen tiellä

26.5.2018 EBK - PK-35 2-0 (2-0)

Helteisenä lauantaipäivänä EBK kohtasi PK-35/2:n kotikentällä. Ottelu alkoi heti EBK:n kovalla painostuksella ja kotijoukkue saikin luotua heti vaarallisia maalintekopaikkoja. 10 minuutin kohdalla Ella Seppälä karkasi oikealta laidalta ja keskitys tavoitti Miia Koppasen, joka viimeisteli maalin edestä tilanteeksi 1-0. Maalin jälkeen EBK:n hyvä ote jatkui ja 32 minuutin kohdalla EBK sai kulmapotkun, jota Emilia Jaatinen meni antamaan. Kulmasta pallo jäi pyörimään boxiin ja Niina Tyynismaa laukoi pallon tarkasti takanurkkaan. Näinpä tauolle lähdettiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toisella puoliajalla PK-35 haki kavennusta ja sai luotua muutamia loistavia maalintekopaikkoja, mutta EBK:n puolustus maalivahti Tytti Hurmekosken torjuntojen ohella kestivät. Toisella puoliajalla ei nähty enempää maaleja, joten peli päättyi 2-0 EBK:lle. Peli oli lopulta todella tasaista ja kovaa taistelua loppuun asti ja EBK:lle hieno kotivoitto PK-35/2 vastaan. Hienoa taistelua jälleen koko joukkueelta!

Tilastot

2 - 0

PK-35/2
(2-0)
10'MaaliKoppanen Miia
32'MaaliMäenpää Niina