Esittely
Ottelutilastot
EBK - VJS
2018 - Naiset - Naisten Kakkonen
Klo 17:00 Keski-Espoo 2 TN
9
Kes

Naisten edustus palaa parin viikon ottelutauolta


La 9.6.2018 klo 17.00 EBK – VJS, Keski-Espoon tekonurmi 2

EBK:n naisten edustus palaa kahden viikon ottelutauolta, kun lauantaina Keski-Espooseen vierailulle saapuu Vantaalainen VJS. Joukkueiden keskinäiset ottelut menivät viime vuonna EBK:lle mutta tammikuulla pelatussa harjoitusottelussa VJS oli niukasti vahvempi. Tällä kaudella VJS ei ole vielä tuloksellisesti näyttänyt parasta osaamistaan ja tilillä onkin vasta kaksi voittoa.

EBK taas on aloittanut kautensa vahvemmin kuin pitkään aikaan ja on tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla. Toivottavasti hyvä vire jatkuu myös kesäkuun otteluissa, kaikki edellytykset tähän ainakin ovat olemassa.

Naisten kakkosessa EBK:n toisen puoliajan kiri toi pisteen


9.6.2018 EBK - VJS 3-3 (0-2)

EBK kohtasi VJS:n omalla kotikentällään lämpimänä lauantai-päivänä. Peli alkoi VJS:n paineella EBK:n päässä, jonka seurauksena VJS onnistui tekemään 12 minuutin kohdalla heidän ensimmäisen maalinsa. Maalin jälkeen paine jatkuu vielä EBK:n päässä, mutta puolustajat hoitivat hyvin VJS:n murtautumiset. Hyvästä puolustuksesta huolimatta VJS teki heidän toisen maalin 20 minuutin kohdalla.

Puolen tunnin rankan puurtamisen jälkeen EBK:n ensimmäinen maalitilanne avautui, kun Miia Koppanen (10) tavoitteli korkeaa palloa päällä, josta Sara Lipponen (6) sai vetopaikan, mutta valitettavasti maalivahti sai torjuttua vedon. Toisen maalipaikan EBK sai, kun Niina Tyynismaa (23) veti kauempaa vedon kohti maalia, mutta meni kuitenkin hieman yli vasemmasta yläkulmasta. Ensimmäisen puoliajan lopussa VJS sai vielä tilanteen EBK:n maalille, mutta pallo osui maalitolppaan. Puoliajalle siirryttiin 0-2 lukemissa.

Puoliajalle tehtiin ensimmäinen vaihto, kun Heta Karjalainen (41) tuli vaihtoon ja kentälle tuli Laura Lönnberg (12). Heti toisen puoliajan alettua Sara pisti Miialle hyvän syötön, josta Miia veti pallon maalin yli. Tämän jälkeen VJS sai rangaistuspotkun, josta VJS nousi johtolukemiin 0-3. Maalin jälkeen EBK joukkueena kommunikoi keskenään hyvin ja EBK:n yhteispeli parani huikeasti, joka loi painetta VJS:n päätyyn. Painetta loivat varsinkin Emilia Jaatinen (13) hyvällä kulmapotkulla, Miia Koppanen loistavalla vedolla ja Mathilda Carpelan (7) seuraamalla Miian vetoa maalille.

EBK:n tekemä paine tuotti viimein tulosta tunnin pelaamisen jälkeen, kun Miia Koppanen syötti loistavan läpisyötön Mathildalle, josta Mathilda onnistui tekemään EBK:n ensimmäisen maalin. VJS saa myös toisella puoliajalla maalipaikkoja, mm. VJS:n hyökkääjä veti pahan vedon maalia kohti, mutta Marika Eerikäinen (4) hoiti tilanteen loistokkaasti.

Hyökkäyspäädyssä jälleen huikea onnistuminen 70 minuutin kohdalla, kun Miia antoi hienon syötön uudestaan Mathildalle, josta hän iski toisen maalinsa pelissä. Toisen maalin jälkeen EBK haki hyvin aktiivisena tasoitusta, kun keskikentältä Niina syötti hyviä läpisyöttöjä Miialle, mutta eivät kuitenkaan maaliksi johtaneet. Syöttely tuotti tulosta, kun viimeisillä minuuteilla Niina syötti Miialle pallon maalin edessä, josta Miia onnistui tasoittamaan pelin, kun peliä oli pelattu 87 minuuttia.

Loistavasta noususta 3-3 tasapeliin EBK tienaa itselleen pisteen.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 3
(0 - 2)
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat