Naiset, Naisten Ykkönen

EBK - RoPS  1 - 3

Keski-Espoo 1 TN

Johto ei pitänyt loppuun saakka

EBK naiset saivat vieraita Rovaniemeltä kun RoPS saapui Keski-Espooseen. Edellinen ottelu päättyi RoPS:n 1-0 voittoon. Ottelusta odotettiin kovaa kamppailua sillä vastassa oli fyysinen joukkue. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue joutui enemmän puolustus asetelmiin kun vierasjoukkue sai pyörittää palloa. Vierasjoukkueen vaaralliset maalinteko tilanteet olivat kulmapotkut, mutta kotijoukkueen puolustus hoiti nämä yritykset.

Toiselle jaksolle EBK lähti pelaamaan aggressiivisemmin ja jatkaen kovaa prässiä. Kotijoukkue pääsi johtoasemiin ottelun 74 minuutilla, Ella Koivu karkasi puolustukselta, kiersi maalivahdin ja pallo verkkoon. Kauaa kotijoukkueen johto ei kestänyt, 1-1 tasoitus tuli vain 8 minuuttia myöhemmin. Kotijoukkueen rivit rupesivat hajoilemaan ja vierasjoukkue teki voittomaalin ottelun 88 minuutilla. Maalivahti Iida Peltola oli voimaton kaukolaukauksen edessä. Vierasjoukkue teki vielä maalin lisäajalla, ottelun päättyessä 3-1. Kova yritys ei auttanut vaan 3 pistettä lähti vieraiden mukana.

Seuraava ottelu pelataan Tuusulassa lauantaina 25.9. klo 14.

Tilastot

1 - 3

RoPS
(0-0)
82'MaaliSievistö Sara
88'MaaliSievistö Sara