Äijänsuo stadion

Ei palkintoa Raumalta

Pallo-Iirot - EBK ke 8.9.

EBK lähti Raumalle pelaamaan koronaepäilyn vuoksi keskelle viikkoa siirrettyä peliä hieman vajavaisella miehistöllä, mutta intoa puhkuen.

EBK lähti peliin puolustavammalla taktiikalla kuin yleensä pelaajien vähyyden vuoksi, ja onnistuikin 1. puoliajalla toteuttamaan pelisuunnitelmaa täydellisesti. Vaikka vierasjoukkue tyytyikin puolustamaan enemmän, saatiin aikaiseksi hyviä syöttö- ja pallonpitojaksoja, sekä useita erikoistilanteita. Puoliajalle mentiin suunnitelman mukaisesti 0-0 tasatilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi EBKn kannalta epäsuotuisasti, kun Pallo-Iirot saivat rangaistuspotkun 47. minuutilla. Jessica Kannosto iski taululle lukemat 1-0. EBK joutui tyytymään maaliyrityksiin lähinnä erikoistilanteista, joista käytiinkin muutamaan otteeseen hyvin lähellä verkkojen heiluttamista. Erikoistilanteesta kentällä maalin onnistui kuitenkin iskemään Pallo-Iirot, kun Wilma Ahola seurasi tolpasta kimmonneen pallon loppuun ja laukoi taululle lukemaksi 2-0. EBKn hyvästä taistelusta huolimatta ottelu päättyi näihin lukemiin.

Naisten joukkueessa ykkösen debyytin teki peliin hyvällä sykkeellä mukaan hypänneet Emma Partonen, Lotta Puskala ja Ronja Pohjola.

Tilastot
P-Iirot

2 - 0

(0-0)
47'MaaliKannosto Jessica