Naiset, Naisten Ykkönen

EBK - TPS  1 - 4

Keski-Espoo 1 TN

TPS vei pisteet

EBK naiset kohtasivat kotikentällään Turun Palloseuran lauantaina. Ottelu alkoi vauhdikkaasti kotijoukkueen siirtyessä johtoon ottelun 11 minuutin kohdalla. Sinna pääsi antamaan kulmapotkun, joka palautui TPS:n puolustajan päästä takaisin Sinnalle, Sinnan kaukoveto upposi takakulmaan. Ottelu jatkuu vauhdikkaana molempien joukkueiden rakentaessa maalipaikkoja. Kotijoukkueen Saga ja Emma pääsevät kokeilemaan maalintekoa mutta molempien vedot menivät yli. Kotijoukkueen Emma loukkaantuu ottelun 40 minuutilla ja ensimmäinen vaihto jouduttiin suorittamaan. Ensimmäisen puoliajan loppuun TPS pääsi tasoittamaan pelin 1-1 tilanteeseen vapaapotkusta.

Toinen puoliaika alkaa vierasjoukkueen hallinnalla. Vieraat siirtyvät 2-1 johtoon 56 minuutin kohdalla. Keskitys laidalta ja vapaana oleva pelaaja pääsi puskemaan pallon kotijoukkueen verkkoon. Espoolaiset jatkoivat vauhdikasta ottelua nostaen prässiä ja muuttaen pelisysteemiä. Kotijoukkue muodosti hyviä vastahyökkäyksiä mutta palloa ei usean yrityksen jälkeen vieraiden maaliin saatu. Sinnan vapari ottelun 61 minuutilla meni suoraan maalivahdin syliin. TPS sai riiston omalla alueella ja vastahyökkäyksestä siirtyi 3-1 johtoon 82 minuutilla. Vierasjoukkue onnistui maalinteossa vielä lisäajalla.

Seuraavaksi Espoolaiset kohtaavat Raumalla Pallo-Iirot lauantaina 28.8. klo 15.

Tilastot

1 - 4

TPS
(1-1)
11'MaaliSuuriniemi Sinna
47'MaaliSpets Viivi
56'MaaliRannus Jenni
82'MaaliLinnala Laura
92'MaaliLinnala Laura