NJS - EBK   2 - 0

Klaukkala TN

Pisteet jäivät Klaukkalaan

17.7.2021 NJS - EBK

Ottelu päättyi harmittavaan 2 - 0 tappioon NJS:n kotikentällä. Sekä pelipäivän sää että pelin tapahtumat nostivat lämpötilan Klaukkalan Tekonurmella korkeisiin lukemiin.

Pelin ensimmäistä puoliaikaa on kulunut 6 minuuttia, kun NJS katkaisee EBK:n hyvin alkaneen pallonhallinan murtautumalla EBK:n kenttäpuoliskolle ensimmäisen kerran. EBK:n ensimmäinen kulma ottelun 10 minuutilla ei tuota tulosta. Pelin edetessä molemmat joukkueet hallitsevat palloa vaihtelevasti, mutta NJS saa luotua toistuvia maalintekoyrityksiä, jotka EBK saa kuitenkin estettyä. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella EBK saa vapaapotkun lähellä maalia, mutta se ei tuota tulosta.

Toinen puoliaika jatkuu tasaisesti, ja EBK yrittää murtautua vastustajan maalille muutamaan otteeseen siinä kuitenkin onnistumatta. Pelin käännekohta tapahtuu 74 minuutilla, kun NJS saa rangaistuspotkun ja onnistuu siitä maalin tekemään. Sisuuntunut EBK yrittää luoda vastustajan päätyyn tilanteita, mutta kunnollisille maalipaikoille ei päästä. Vastustaja viimeistelee 2 - 0 maalin pelin 89 minuutilla. EBK:n hyökkääjä pääsee vielä viimeisillä minuuteilla riiston seurauksena 1 v 1 tilanteeseen maalivahdin kanssa, mutta ei saa sijoitettua palloa maaliin.

Vaaralliset maalintekoyritykset sekä murtautumiset jäivät uupumaan EBK:lta ja lupaavasti alkanut peli päättyi 2 - 0 lopputulokseen.

Tilastot
NJS

2 - 0

(0-0)
76'MaaliKantelinen Paula
90'MaaliLahtinen Helmi