Naiset, Naisten Ykkönen

EBK - PKKU  1 - 4

Keski-Espoo 1 TN

EBK taipui PKKU:lle

Tiistaina 29.6. pelattiin erittäin lämpimissä olosuhteissa, kentän auringossa ollut lämpömittari kipusi korkeimmillaan +42 asteeseen. Vastassa oli tällä kertaa PKKU, joka sijoittui ennen ottelua sarjataulukossa keskikastiin.

EBK aloitti ottelun vahvasti ja sai painetta vieraiden kenttäpuoliskolle. Ensimmäisten minuuttien aikana EBK pääsi yrittämään kulmasta sekä vapaapotkusta maalintekoa, mutta tällä kertaa pallo ei pomppinut maaliin. Tämän jälkeen pallonhallinta siirtyi PKKU:lle ja vieraat onnistuivat maalinteossa 11. sekä 30. peliminuutilla. Kotijoukkueella oli vaikeuksia saada omaa peliään käyntiin, joten tauolle lähdettiin 0-2 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle EBK lähti sisuuntuneesti ja onnistui tuottamaan ongelmia vastustajan puolustukselle. 52. minuutilla hienon hyökkäyksen päätteeksi EBK:n Ella Koivu iski pallon maaliin. Tämän jälkeen peli oli tasaista vääntöä molempien joukkueiden luoden vaarallisia maalintekoyrityksiä. EBK:n puolustuslinja ja maalivahti onnistuivat kuitenkin pysäyttämään vieraiden vastahyökkäyksiä hyvällä prosentilla. PKKU onnistui vielä kahdesti maalinteossa, joten peli päättyi 1-4 häviöön.

Helteisessä säässä pelattu ottelu oli haastava sekä pelillisesti että kuumuuden takia. Kotijoukkue onnistui kuitenkin parantamaan peliään toiselle puoliajalle, mutta tällä kertaa se ei riittänyt täyden pistepotin nappaamiseen.

Tilastot

1 - 4

PKKU
(0-2)
11'MaaliLiukkonen Jasmina
31'MaaliRomppanen Hilla
61'MaaliRomppanen Hilla
75'MaaliRinkinen Tessa