Yläkenttä KHT

Raportti toukokuun TPS ottelusta

TPS - EBK Yläkenttä KHT

Lauantaina 29.5 EBK matkasi kohti Turkua ja vastassa oli TPS. Pelipäivä alkoi odottamattoman kuumissa olosuhteissa mutta molemmat joukkueet pystyivät lämmöstä huolimatta pistämään kaikkensa peliin.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti kun kolmannella peliminuutilla TPS onnistui tekemään 1-0 maalin. Mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä EBK:n Ella Koivu pääsi tuikkaamaan pallon häkkiin. Kahdennellatoista peliminuutilla TPS pääsi johtoon hienon hyökkäyksen jälkeen ja tauolle mentiin lukemin 2-1.

Pienen tauon jälkeen toinen puoliaika jatkui aktiivisella pelillä kuumassa helteessä. Ei kauan kun TPS onnistui vasta hyökkäyksestä iskemään peliminuutilla 49 ja 59, ottelu lukemissa 4-1. Hetken kierrätyksen jälkeen keskikentältä tarjoillaan hieno pitkä pallo vastustajan linjan yli ja Pinja Lönnqvist onnistuu tökkäämään pallon maaliin. Tämän jälkeen TPS onnistui vielä kahdesti ja peli päättyi lukemin 6-2.

Kuvat: Samu Korkalainen

Tilastot
TPS

6 - 2

(2-1)
3'MaaliSimola Sofia
12'MaaliWirtanen Ronja
49'MaaliKauppi Jenni
59'MaaliRannus Jenni
67'MaaliKoppanen Miia
70'MaaliSimola Sofia
85'MaaliKeskitalo Jatta