EBK - TuWe  5 - 0

Keski-Espoo 1 TN

Naiset vahvoja kotikentällä

EBK oli tyly emäntä ja otti vakuuttavan 5-0 kotivoiton TuWesta.

Lämmin päivä taas koitti Espoossa kun vieraita saapui Turusta. Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja espoolaiset saivat rauhassa kierrättää palloa. Kauan peli ei kerennyt vanheta kun kotijoukkueen hyökkääjä Miia Koppanen pääsi läpiajoon ja siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pelikellon lyödessä 20 minuuttia laidalta noussut Sinna Suuriniemi pääsi lisäämään kotijoukkueen johtoa ja tilanne oli jo 2-0. Kotijoukkue pääsi hyödyntämään turkulaisten korkeaa puolustuslinjaa, mutta suurin osa hyökkäyksistä päätyi paitsioon. Lyhyen kulmapotkun seurauksena Suuriniemi laukoi kaukovedon takaylänurkkaan, puoliajalle siirryttiin 3-0 johtoasemassa.

Toinen puoliaika alkoi samalla kaavalla kuin ensimmäinen loppui, kotijoukkue hallitsi palloa ja maalinälkää löytyi jokaiselta pelaajalta. Maalinteossa onnistui vielä Suuriniemi ja Koivu. Ottelu päättyi espoolaisten 5-0 voittoon ja tärkeät 3 pistettä kasvattivat pistesaldoa. Tästä joukkueen on hyvä suunnata katseet seuraavaan peliin, joka pelataan lauantaina Haukiputaalla.

Kuvat: Jani Nieminen (IG/FB: @niemisenjani)

Tilastot

5 - 0

TuWe
(3-0)
15'MaaliKoppanen Miia
20'MaaliSuuriniemi Sinna
44'MaaliSuuriniemi Sinna
89'MaaliSuuriniemi Sinna