PPJ/sin - EBK Akatemia 1

Lauttasaari TN A

EBK T09 Akatemia 1 aloitti eteläisen T12 ykkössarjan pelit PPJ:tä vastaan 25.5.2021.

EBK Akatemia 1 aloitti eteläisen T12 ykkössarjan pelit PPJ/sinistä vastaan Lauttasaaressa 25.5.2021.

EBK:n tytöt aloittivat ottelun vahvasti ottaen pallonhallinnan välittömästi komentoonsa. Aavistuksen lyhyt kenttä toi kumminkin vaikeuksia pelinrakentelussa ja pallot päätyivät nopeasti päätyrajalle ja sen yli. Muutama vaarallinen maalipaikka saatiin heti ottelun alussa, kunnes maalihanat aukesivat 7 minuutilla kun Inka Leminen laittoin pallon yhdellä kosketuksella maaliin. Pian tämän jälkeen peli olikin läpiajon päätteeksi 2-0 (Jessica Karvonen). PPJ iski kumminkin vastaan ja pääsi yllättämään hienolla kaukolaukauksella maalivahtimme kaventaen ottelun 2-1:een. "Kylmä suihku" herätti viimeistään pelihalut ja tämän jälkeen maalipaikkoja luotiin taukoamatta. Ja löysihän se pallo perillekin asti, vaikka maalipaikoissa olisi voitu olla vieläkin tehokkaampia. Ottelussa jaettiin myös joukkueen historian ensimmäinen keltainen kortti. Tämän epäsuotuisan kunnian sai kapteeni Vilma Kaitue.

PPJ ei pystynyt antamaan vastahyökkäyksiä lukuunottamatta vastusta sinipaidoille. Toinen puoliaika meni pelailuksi vaikka hyviä kuvioita sekä hienoja maaleja saimmekin nähdä.

Lopputulos EBK:lle lukemin 12-2. Maalikarkeloissa kunnostautui peräti kuusi pelaajaa.