EBK Fs Ykkösen karsintaan
Julkaistu: 06.03.2018 00.00

EBK Fs Ykkösen karsintaan

EBK Fs pääsee karsimaan paikasta Futsal Ykkösessä kaudelle 2018-2019.

EBK saa mukaansa käytännössä parhaan mahdollisen kokoonpanonsa, sillä 90% joukkueesta on käytettävissä, joten manageri J. Kauria pääsee valitsemaan vahvan ja monipuolisen nipun: "Tavoite on haastaa tosissaan Ykkösessäkin useamman vuoden pelannutta rutinoitunutta porukkaa. Tärkeintä on muistaa kenttätasapaino ja tiiveys, jotta emme päästä helppoja maaleja. Tämä on myös yli vuoden tauon jälkeen ensimmäinen pitkän matkan peli, vaikka Hangosta syksyllä voiton haimmekin. Pään pitää olla hereillä ja alusta asti pelata tiukasti, jotta saamme hyvän tuloksen."

EBK Fs pelasi viimeisen Kakkosen ottelunsa viime viikon sunnuntaina, josta hyvä saatiin hyvä tulos kun SCP kaatui 4-3. Perjantaina 23.3. joukkue pääsee vielä vetämään valmistavan harjoituksen Lagstadin akatemiakeskuksessa, jossa kerrataan varmasti läpi pelin kannalta oleellisia pieniä seikkoja, esimerkiksi erikoistilanteita sekä puolustus että hyökkäyspäässä. Sininen armeijakunta lähtee liikkeelle kohti kaakkoa lauantaiaamusta, ja mukaan otettaneen 10-12 vahvaa miestä.

Karsinta pelataan Lappeenrannassa Joutsenohallissa 24.3.2018 klo 14.00 ja vastaan asettuu SC Riverball Joensuusta. Riverball sijoittui Itä- ja Keski-Suomen Kakkosessa toiseksi.

Karsintaottelu on samalla EBK Fs:n kauden viimeinen tapahtuma. Huhtikuun alussa viimeistään selviää joukkueen sarjataso. Samalla kirjoitettaneen raportti kuluneesta kaudesta.

Ei muuta kuin karavaani kohti Vladimirovits Putinin rajaa ja sinistä päälle ensi lauantaina!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo