Suurinumeroinen voitto. Taas.
Julkaistu: 13.08.2019 00.00

Suurinumeroinen voitto. Taas.

Niin, vahva syksy sai viime viime torstaina jatkoa kun joukkue löi kotikentällään Kilo IF/3;swen lukemin 9-0.

Täytyy ehkä sanoa ettei vastustaja virkeimmillään ollut ja kyseessä oli varsin laiskavauhtinen näpyttely jossa vastustaja odotteli alkuvihellyksestä asti loppuvihellystä. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat olleet 20-0.

Paljon on vielä miehiä kesälomilla, ja ikävästi loukkaantumiset painavat päälle, joten nuorella voimalla mentiin tänäänkin, kun 12/17 pelaajista oli A-ikäisiä. Arber oli palannut lomiltaan ja teki kohtuulliset 2+5 tehot Fatoksen iskettyä taas hattutempun.

Toppari Reza Attai vei siniset 1-0 johtoon alkuminuuteilla puskien Arberin kulman verkkoon, ja sen jälkeen tulostaululla loistivat tutut nimet Fatos, Arber, Arber.

5-0 maalin iski yksi kauden komeetoista, vahvalla jouksullaan yleisön lemmikiksi noussut Emil "EH" Hautapakka, ja perään iski niin ikään Arberin syötöstä boksiin syöksynyt liukas Tuukka "Tuke" Saastamoinen; Tällä kertaa vasemmallaan.

Lopuksi rankaisi vielä Fatos kertaa kaksi ja viimeisen niitin paikoilleen ruuvasi Mohammadi "Fere" Fereidoun, joka avasi edustuksessa maalitilinsä.

Sellaista siis viime viikolla, tämän viikon ja tulevan torstain vastustaja FC Espoo/3 on luopunut sarjapaikastaan, osin keväisin 1-22 löylytyksen takia, joten torstaina ei kotipeliä siis ole.

Nostetaankin viikon otteluksi huomenna kotona pelattava Reservin EPS/2 peli joka alkaa 20:30. Tappiotta kauden pelannut reservi kohtaa sarjakakkosen ja tässä haetaan jo asentoja nousupaikasta, sillä voitto olisi kovaa kamaa ja tarjoaisi EBKlle hyvää etumatkaa.

Tule siis kannustamaan!

8.8.2019 EBK - Kilo IF/3 9-0

1-0 Reza Attai (Arber)
2-0 Fatos (Arber)
3-0 Arber (Laiho)
4-0 Arber (Fatos)
5-0 EH (Arber)
6-0 Tuke (Arber)
7-0 Fatos (Arber)
8-0 Fatos (Mige)
9-0 Fere ( Fatos)

Mv. Jatkola

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo