EBK ja SoVo solmivat Futsalin Farmisopimuksen
5.9.2019 10:19 Uutiset / Pääsivusto

Sopimuskumppaneita EBK Fs/ P. Korhonen, J. Kauria & SoVo/ V. Seferi

EBK ja Someron Voima (SoVo) ovat solmineet kautta 2019-20 koskevan farmisopimuksen. SoVo pelaa tulevalla kaudella Futsal Liigassa, jossa se sijoittui kaudella 2018-19 kolmanneksi.

”EBK on pyrkinyt viemään futsaltoimintaansa eteenpäin ja nyt solmittu farmisopimus Someron Voiman kanssa on harppaus oikeaan suuntaan” EBK:n puheenjohtaja Juha Pylkkö riemuitsee.

SoVo:n liigajoukkueessa on useita EBK-taustaisia pelaajia, joten seurojen välinen yhteistyö voidaan tässä kohtaa nähdä luonnollisena jatkumona. Pelaajien liikkuminen seurojen välillä helpottuu ja harjoittelu monipuolistuu. Konkreettinen merkki yhteistyöstä nähdään sunnuntaina 6.10. Opinmäen liikuntahallissa, kun SoVo kohtaa PP-70:n liigakauden toisen kierroksen ottelussa. EBK toimii isäntänä kello 13:00 alkavassa Liiga-tason ottelussa, ja myös EBK:n jäseniä toivotaan runsain määrin katsomoon.

EBK Fs sijoittui ensimmäisellä kaudellaan Futsal Ykkösessä 2018-2019 kahdeksanneksi. Tätä sijoitusta lähdetään parantamaan kaudelle 2019-20 ja pre-season onkin alkanut jo elokuun alussa. Yhteistyö SoVon kanssa, lisääntyneet harjoitusmahdollisuudet, monipuolistuneet treenit sekä uudet kasvot ovat tapoja, joilla tähän tavoitteeseen pyritään.

EBK Fs avaa oman Ykkösen kautensa kotituplalla 12. ja 13. päivä lokakuuta, kun FC Rauma ja FC Kiisto saapuvat Opinmäkeen.

Tulethan paikalle kannustamaan meidät voittoihin!


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Maaliskuu   »
Kategoriat