Kotiotttelut ja lyhyt kausiennakko
13.10.2019 12:26 Sarjat ja tulokset / Naiset

Kotiottelut pelataan Opinmäessä ja Leppävaarassa.

Myös naiset pelaavat tulevalla kaudella futsalia ykkösessä!

Mahdollisuus pelata ykkösessä futsalia on ollut ilmoilla jo pari vuotta, mutta yhden lohkon sarja ei ole matkustelun takia tuntunut sopivalta. Nyt ykköseen saatiin kuitenkin kaksi lohkoa, Eteläinen ja Pohjoinen. Tämän myötä matkusteluun oli tiedossa huomattava helpotus ja joukkue päättikin kevään kokouksessa tarttua haasteeseen.

EBK:n lisäksi Eteläisessä lohkossa pelaavat seuraavat joukkueet; FC Halikko, FC Nokia, Ilves FS/2, LLuja, Liikunnan Riemu, MAD MAX, MU ja RaiFu. Joukkueelle ennestään tuttuja joukkueita on vain yksi, viime kauden Uudenmaan kakkosessa pelannut MU (Mäntsälän Urheilijat). MAD MAX karsi viime kauden päätteeksi paikasta Liigaan, mutta hävisivät molemmat ottelut Liigassa säilyneelle Ylöjärven Ilvekselle. Liigassakin nähty FC Nokia oli sarjassa kolmantena ja FC Halikko neljäntenä. Eteläinen lohko on ennakko-odotusten mukaisesti Pohjoista hiukan kovatasoisempi joten tiedossa on kovia otteluita, mikäs sen parempaa!

Joukkue on yhdistelmä viime vuonna EBKssa pelanneita ja jalkapallon kautta mukaan tulleita Lepan pelaajia. Rosteri on siis laajempi kuin koskaan.
Maalivahdit: Tytti Hurmekoski, Iida Peltola ja Heta Karjalainen.
Pelaajat: Marika Eerikäinen, Miia Koppanen, Emilia Jaatinen, Niina Mäenpää, Elisa Väisänen, Jessika Heikkonen, Janiina Laitinen, Sonja Rapp, Mari Kortelainen, Enni Kivoja, Mathilda Carpelan, Laura, Lönnberg, Anna Vikstedt-Keltanen, Ella Seppälä, Elina Raekallio ja Tiina Nordström.
Treeneissä on nähty myös muutama kesän B-tytöissä pelannutta pelaajaa, toivottavasti näemme myös heitä talvella parketilla, tositoimissa!
Valmentajana jatkaa Matti Kivioja ja maalivahdeista huolehtii Aimo Leppinen. Huoltajana/fyssarina/kuuluttajana toimii Taru Louhelainen.

Futsal on nopea tempoinen ja viihdyttävä laji, joten kotiottelut kalentereihin ylös ja kannustamaan! Otteluihin on ilmainen sisäänpääsy.


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat