Ilves/FS2 ja MU ottelut
Julkaistu: 25.11.2019 00.00

17.11. EBK-Ilves/FS2 3-3
Ilvestä vastaan tasasimme pisteet kun ottelu päättyi 3-3. Pallonhallinta meni selkeästi Ilvekselle, heidän pyörittäessä peliä pelaajalta toiselle. EBK näytti kyntensä riistoilla, vaarallisilla vastahyökkäyksillä ja erikoistilanteilla. Kotijoukkue ei saanut oikein missään vaiheessa rauhoitettua omaa pallollista peliä, mutta maalipaikkoja oli silti tarjolla. Ilveksen otteista huomasi, että heidän rosterissa oli mukana pelaajia, jotka ovat enemmän tai vähemmän olleet myös liiga-joukkueen mukana.
Ottelun maalit:
EBK aloitti maalinteon ajassa 7:03 kun Miia iski pallon vastustamattomasti maalin perukoille, syöttäjänä Niina. Ilves sai vaparin kaarelta kun ekaa puoliaikaa oli pelattu 14 minuuttia. Tarkka veto pienten lisäapujen siivittäen (kimmoke muurista ja hyvä maski) yllätti maalissa pelanneen Tytin. Kotijoukkue onnistui tekemään tärkeän pukukoppimaalin, kun Miia meni antamaan kulmaa, syöttö Ennille, joka heitti pomppivan pallon kohti takanurkkaa. Veto ei ollut kovimmasta päästä, mutta Niina hämäsi puolustusta maalin edessä, oikea-aikaisella juoksulla. Tauolle siis EBKn niukassa 2-1 johdossa.
Ottelu eteni jo toisen puoliajan puoleen väliin kun Ilves pääsi tasoittamaan. Tytti torjui maalin eteen hiipineen pelaajan yrityksen, mutta pallo päätyi suoraan Ilveksen pelaajan jalkaan, eikä puolustus kerennyt reagoimaan siihen. Tasatilanteessa ei menty kauaa kun Miia tarjoili nappisyötön maalin eteen hiipineen Niinan jalkaan. Niinalla oli hyvä tila viimeistellä EBKn kolmas maali. Ilves pääsi kuitenkin vielä kertaalleen tasoihin, kun he pääsivät 2v1 tilanteesta siirtämään pallon sivuttaissyötön myötä maaliin.

24.11. MU-EBK 2-3
Ottelu ei tarjoillut futsalin saralla juuri mitään. Kaikki mahdollisuudet oli, mutta peli takkuili alusta asti, aina viimeiseen vihellykseen saakka. Tuomarien linja oli aika salliva, eikä paidoissa roikkumista tai nilkoille potkimisia juurikaan vihelletty. Tämä lisäsi turhautumista entisestään.
MU teki 1-0 osuman ajassa 6:57 kun heidän pelaaja pääsi kuin varkain yksin läpi. Hieno yksilösuoritus ja pallo oli maalissa pelanneen Iidan selän takana. Onneksi Jessika pääsi näyttämään omaa osaamistaan vielä ensimmäisellä puoliajalla, tasoittaen ottelun. Jessika purjehti yksin kentän läpi, joten tähän ei merkittyä syöttäjää.
Toinen puoliaika alkoi erittäin huonosti, kun MU kiskaisin pallon maalille. Heille tyypilliseen tapaan maalin edustalla oli pelaaja häiritsemässä maalivahtia ja tällä kertaa heidän taktiikka puri. Pallo livahti hyökkääjän, puolustajan ja maalivahdin ohi maaliin. Tilanne 2-1. EBKn kova yritys palkittiin ajassa 30:35. Anna riisti pallon hyökkääjältä, joka oli karkaamassa puolustukselta. Riiston jälkeen hän toimitti pallon Lauralle ja Laura syötti pallon takaisin Annalle, joka oli jo kipittänyt maalille. Annan veto kierähti lopulta maalivahdin jalkatorjunnan kautta maaliin. Voittomaali hetkeä myöhemmin, EBKn pelaajan loukkaantumisen jälkitilanteesta. Kun pelaaja oli saatu pois kentältä, kotijoukkueen puolustus näytti olevan hiukan sekaisin. Peliä jatkettiin EBKn kulmapotkulla ja Niinan nopealla reagoinnilla pallo pelattiin Ennille, joka onnistui jälleen maalinteossa, kulmatilanteessa. Jälkikäteen huomasimme, että Niina oli merkattu maalintekijäksi tulospalveluun... Pelin ollessa 2-3 EBKlle, MU otti pelin lopussa vielä reikäpaidan käyttöön. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vain läheltä piti tilanteita ja ottelu päättyi lopulta 2-3 tulokseen. EBKn parhaana pelaajana palkittiin Jessika, go Jeppe!

Kolmessa edellisessä pelissä joukkueen rosteri on hiukan kärsinyt sairasteluista ja pienistä venähdyksistä. Josko seuraavassa pelissä säästyisimme loukkaantumisilta ja saisimme pelin kulkemaan, omien odotusten ja tavoitteiden mukaisesti. Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 1.12. Opinmäessä. Silloin vieraaksi saapuu Liikunnan Riemu, Jyväskylä. Riemun kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta peliin ei voi lähteä huonolla asenteella. Riemulla on muutamien vuosien kokemusta liigapeleistä, joten tietoa ja taitoa löytyy kyllä. Ottelut ovat olleet tulosten perusteella tiukkoja, joten muuta ei voida tälläkään kertaa odottaa.