Voitto Regions Cupin 1.kierrokselta
12.3.2020 14:15 Uutiset / Miehet

Voiton arkkitehti, Fatos Syla

Pahoittelut että raportointi Regions Cupin 1. kierroksen ottelusta jäi uupumaan.

Sunnuntaina pelattu peli päättyi EBK;n voittoon lukemin 5-3.

Mitään hirveää kansanjuhlaa tai näytöstä ei ottelusta tullut, sillä FC Wild antoi hyvän vastuksen ja vasta tiukkojen vaiheiden jälkeen voitto kairattiin. Se on tietysti Cup-ottelussa tärkeintä.

Varsin varamiehisenä otteluun lähtenyt EBK meni heti ensiminuutilla johtoon, kun Said Rashon kaatamisen seurauksena pallo vietiin pilkulle. Kapteenina pelannut Fatos Syla pommitti pallon yläriman kautta voimalla maaliin ja tilanne näytti hyvältä.

Wild iski kuitenkin kahdesti perään, ja jälleen Fatos pommitti hirmuisen vapaapotkun 18 metristä yläkulmaan. Sitä ei kyllä olisi kukaan maalivahti tässä maailmassa torjunut.

Wild meni vielä kertaalleen johtoon, mutta EBK;n vahva erikoistilannepelaaminen tuotti tulosta heti perään, kun Mergin "Megi" Miftari iski pallon maaliin suoraan kulmapotkusta.

Toisella puoliajalla sisään tullut Hessu Poola iski voittoon tarvittavat maalit boksista Hietasten syötöistä; Ensin Oskun ja sitten Akun.

Ei hyvä ottelu, vaikka lopputulos toki miellytti. Vastustajalle peukku, se tulee olemaan omassa divisioonassaan vahva tulevalla kaudella. Seuraavaa arpaa odotellessa.


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat