EBK ry:n ja sen joukkueiden harjoitus- ja pelitoiminta keskeytyksissä ainakin 13.5 asti
13.3.2020 10:43 Uutiset / Pääsivusto

TIEDOTE LIITTYEN KORONAVIRUKSEEN


EBK:n kaikki kilpa-, harrastus- ja sarjatoiminta on keskeytyksissä ainakin 13.5.2020 asti.

Aiemmin aiheesta:
17.3.2020: EBK:n kaikki kilpa-, harrastus- ja sarjatoiminta on keskeytyksissä ainakin 13.4.2020 asti.

13.3.2020: Palloliitto ohjeistaa eilen illalla julkaisemassaan tiedotteessa seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. EBK toimii liiton ohjeistuksen mukaisesti, minkä johdosta kaikki kilpa-, harrastus- ja sarjatoiminta keskeytetään maaliskuun loppuun asti. Keskeyttäminen koskee sekä seuran että sen joukkueiden järjestämää toimintaa.

Palloliiton liittohallitus päätti eilen illalla keskeyttää myös Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut, miesten Futsal-Liigan, naisten Futsal-Liigan ja miesten Futsal-Ykkösen runkosarjan päätöskierrokset, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Palloliiton tiedote:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liitt...

Pahoittelemme toiminnan keskeytymisestä aiheutuvaa harmia ja mielipahaa. Pelaajien ja heidän perheidensä terveys on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää. Tietojemme mukaan jäsenistössämme ei ole todettu yhtään koronavirukseen sairastunutta.


Mitä tehdä tauon aikana?

Suosittelemme pelaajille liikunnan jatkamista joukkueharjoitusten ja pelien ollessa tauolla. Liikuntaa ja omatoimista harjoittelua voi ja kannattaa harrastaa, jos ei ole sairaana. Haluamme muistuttaa, että epidemia aikanaan menee ohi, ja loukkaantumisriskit kasvavat huomattavasti, mikäli liikunnasta tulee totaalinen tauko joukkuetoiminnan ollessa tauolla. Ohjeita ja vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun tulee tiedustella ensisijaisesti oman joukkueen valmennukselta ja joukkueenjohdolta.


Mitä jatkossa?

Seuraamme tiiviisti sekä Palloliiton että viranomaisten ohjeistusta koronavirustilanteeseen
liittyen. Tiedotamme seuratoiminnasta lisää heti, kun uutta tiedotettavaa ilmenee. On hyvin todennäköistä, että kevään sarjapelitoiminta ei alun perin suunnitellussa muodossa toteudu, mutta lähiviikot selkeyttävät tilannetta tältä osin.


Lisätietoja asiasta:

Juha Saari
Toiminnanjohtaja
EBK ry
toiminnanjohtaja@ebk.fi

THL:n sivuja:
Usein kysyttyä koronaviruksesta
Ohjeita tartunnan ehkäisyyn
Käsien pesu ja yskiminen - ohjeita
Latest coronavirus updates in English

Espoon kaupungin koronavirussivut
Palloliiton koronavirukseen liittyvät uutiset

Aiempi ohjeistuksemme aiheeseen liittyen:
https://ebk.fi/uutiset/116282/koronaviruksen-huomiointi-joukkuetoiminnassa


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat