Maalivahtitilanne hyvä
8.6.2020 14:34 Uutiset / Miehet

EBK;n maalivahtitilanne on hyvä

Mikäs se maalivahtitilanne on?

Helmikuun alussa tuskailtiin vielä asian kanssa: Saku Jatkola on tämän vuoden armeijan palveluksessa ja Emppu on pois kiireidensä vuoksi.

Talvella saatiin houkuteltua Aleksi 'Allu' Harju (toinen oik.) takaisin joukkueeseen. Allu on kuntouttanut polveaan ja pelasi viime kauden FC Wildissa. Treeneissä mentiin siis yhdellä maalivahdilla ja keväällä pitäisi mennä kahta sarjaa ????

Apuun tuli Riku Isola (kesk.) joka siirtyi joukkueeseen FC Jokereista. Sanavalmiin Rikun tyylissä näkyy säbäveskan tausta: kimmoisuutta ja räjähtäväisyyttä sekä reaktionopeutta löytyy.

Heti perään joukkueeseen liittyi nuori Olli Nurmiainen (toinen vas.). Olli on A-ikäinen ja edustanut aiemmin FC Espoota ja sen perään jenkkilässä pelannut yliopistosarjaa Michigan Wildcatsissä. Nyt FIFAn kansainvälinen siirto on suoritettu ja Olli edustaa tulevalla kaudella EBKta. Todellinen huippulupaus.

Nyt keväällä joukkueeseen liittyi myös kaikille vanha tuttu Samu Korkalainen (vas.), joka palaa kasvattajaseuraansa. Vaikka Samulta kokemusta löytyykin niin kyseessä on vielä A-ikäinen pelaaja. Samu on pelannut edustuksessa aiemmin, ja on käynyt välissä sekä HJKn että FC Espoon organisaatioissa. Samu on varmasti kaikille vähääkään keskiespoossa kentällä aikaa viettäneille tuttu, niin paljon aikaa mies on viheriöllä ja nuoresta asti viettänyt. Samu on jalalla todella taitava, ja avaa takuuvarmasti. Mies myös toimii potkutekniikkavalmentajana. On hienoa saada Samu takaisin jengiin.

Tuoreinpana tulokkaana joukkueen kanssa sopimuksen tehnyt Qendrim Mehmeti (oik.). Qenkku on EBKn omia junioreita ja nuorena 02 ikäisenä pääsee kehittämään itseään hyvässä seurassa. Reipas Qenkku on innokas oppimaan ja edessä on runsaasti pelivuosia.

Ei muista MV - valmentaja Aimo Leppinenkään, että näin hyvää tilannetta olisi maalivahtirintamalla ollut miesmuistiin. Nyt on lahjakkuutta ja kokemusta hieno paketti!


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat