Reservin pelit startanneet voitokkaasti (N3)
Julkaistu: 02.07.2020 00.00

EBK/2 - Kasiysi Hiki 2-1
Första seriematchen körde igång en varm sommarkväll den 15.6. då EBK mötte Kasiysi/Hiki på EBks hemmaplan. Det var nervöst innan matchen började men samspelet fungerade som det skulle och redan i 8:e minuten lade Laura Lönnberg bollen i mål, men resultatet förblev 0-0 eftersom målet dömdes som offside. I den 22:a minuten får Laura Lönnberg bollen på kanten och lägger ett tjusigt inlägg till Mathilda Carpelan som lägger bollen i mål och EBK går till 1-0 ledning. EBK lyckas hålla ledningen ända tills den 35:e minuten, då Kasiysis Teija Laiho jämnar ut ställningen till 1-1.
Spelet är väldigt jämt och trots flera försök att bryta sig igenom sköter EBKs starka försvar sitt jobb noggrant och EBKs målvakt Iida Peltola bidrar med flera snygga räddningar. Vid halvlek står matchen fortfarande 1-1.
I den 63:e minuten lägger Anna Vikstedt-Keltanen bollen till Sara Lipponen på kanten. Sara Lipponen passar bollen till Mathilda Carpelan framför målet, och därifrån går bollen vidare i mål. Det fina samspelet för EBK åter till ledning då ställningen nu står 2-1.
Några minuter senare kommer Kasiysis spelare ensam igenom, men EBKs målvakt Iida Peltola visar sin talang och matchen slutar med en 2-1 seger för EBK!

KP-75/InterMillat - EBK/2 0-2
Toinen ottelu pelattiin Keravalla KP-75 vieraana, helteisenä perjantai iltana. Ensimmäinen puoliaika mentiin EBK:n tahdissa. Kotijoukkue ei saanut vaarallisia tilanteita juuri ekalla puoliajalla luotua vaan he tyytyivät enimmäkseen puolustamaan. Kovasta yrityksestä huolimatta EBK onnistui maalinteossa vain kertaalleen, kun Anna Vikstedt-Keltanen kuljetti pallon maaliin, pienen maalinedus härdellin päätteeksi.
KP-75 tuli toiselle puoliajalle selkeästi pirteämpänä ja alkoi prässäämään kovaa ja korkealta. Tämä aiheutti hämmennystä ja hankaluuksia EBKn puolustuksessa. Kun ekalla puoliajalla pyrittiin avaamaan lyhyellä, meni toisen puoliajan alku pitkiä palloja lennättäen. Kotijoukkue sai muutamin potentiaalisia maalipaikkoja rakennettua, mutta puolustus selvisi säikähdyksellä ja maali pysyi puhtaana. 0-2 lukemat viimeisteli Elina Raekallio, kun Petra Heininen syötti kulman Elinalle, joka pääsi vetämään vapaasti pallon kohti maalia. Veto oli maalivahtia ajatellen todella ikävä, kierteinen roikkopallo takanurkkaan ja sinne se lopulta upposikin maalivahdin käsien kautta. Peli parani taas loppua kohden, mutta lisämaaleja ei nähty.

Hieno startti kolmosdivarissa, ekoista peleistä täydet pisteet. Seuraava ottelu pelataan Loviisassa pe 3.7.